Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Sundvolden hotell – Foredrag om eteriske oljer

Kl 11:15, Foredrag nummer 1: Eteriske oljer og hvordan disse kan støtte fordøyelsen. Kl 12:30, Foredrag nummer 2: "Eteriske oljer kan påvirke både følelser og fornuft" Teori og praksis

Selbu – Lær å bake med surdeig

Lykkemat Lykkemat AS,Selbustrand

Lær om surdeig og gamle kornsorter med Gry Hammer Kunnskap om surdeigsbakst og gamle kornsorter som spelt, Emmer, Dala landhvete, svedjerug, nakebygg og enkorn får du når Gry Hammer kommer Lykkemat sine lokaler på Selbu, 14. november kl 17-19. Etter kurset vil du vite mer enn de fleste om hvorfor det er lurt å bake … Les mer... "Selbu – Lær å bake med surdeig"

kr499

Lansering av Eteriske oljer

Internett

Eteriske oljer fra aromatiske planter har vært brukt i folkemedisinen i uminnelige tider. I Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler jeg min erfaring med og kunnskap om eteriske oljer, eller aromaoljer som de også kalles, om hvordan de virker og hvordan de brukes. Jeg gir praktiske råd om hvordan hun bruker oljene i … Les mer... "Lansering av Eteriske oljer"

Surdeigsbakst – livesendinger

Nettbasert ,Norge

Grundig innføring i hvordan du lager din egen surdeigsstarter med oppskrift. 2 livesendinger i Facebook-gruppen Fermentering og kraft med Gry Hammer (pass på å meld deg inn i gruppen) mandag 25. januar kl 18 og torsdag 28. januar kl 12 (du kan se denne sendingen senere). Under livesendingene viser deg hvordan du aktiverer din surdeigsstarter, … Les mer... "Surdeigsbakst – livesendinger"

DAGSKURS PERMAKULTUR OG MATKUNNSKAP, MED JAN BANG OG GRY HAMMER

Røyseveien 138 Røyseveien 138,Vik i Hole,Røyse,Norge

Permakultur-mester Jan Bang og forfatter og kursholder Gry Hammer har  laget et dagsseminar som de gleder seg stort til å utføre for engasjerte kursdeltakere. Tema er permakultur og matkunnskap, og du vil få en vid forståelse for hva permakultur er og hvordan du selv kan anvende prinsippene bak denne regenerative livsstilen i dine omgivelser. Du … Les mer... "DAGSKURS PERMAKULTUR OG MATKUNNSKAP, MED JAN BANG OG GRY HAMMER"

kr2 400

Lanseringsfest ny bok – Midt i matfatet, Vikingskipet på Hamar

Hamar Vikingskipet

Jeg står på stand og selger alle mine varer hele helga fra 17. - 19.okt. I tillegg skal jeg holde workshops som følger: 17. september kl 18:00, Surdeigsworkshop/Midt i matfatet, Vikingskipet på Hamar 18. September kl 13:00 Kombucha workshop/Midt i matfatet, Vikingskipet på Hamar 18. september kl 15:00 Bokbad Fra jord til bord/Midt i matfatet, Vikingskipet … Les mer... "Lanseringsfest ny bok – Midt i matfatet, Vikingskipet på Hamar"

Gratis webinar med Gry og Fedon

Nettbasert ,Norge

Gratis webinar med Gry og Fedon. Fedon og jeg Gry Hammer gleder oss til å holde et inspirerende webinar om tarmhelsen, og hvilken betydning denne har for din helhetlige helse. Sendingen finner sted tirsdag 21/9 kl 20.00, og du kan delta "live" eller se et opptak når det evt. passer bedre for deg:) Du får … Les mer... "Gratis webinar med Gry og Fedon"

«Kvifor økologisk?» live podcast – Bak maten med Caroline

Bergen Offentlige Bibliotek Strømgaten 6,Bergen

Caroline Ålum Solberg har live podcast med gjestar: Gry Hammer (forfattar og praktikar i anvendt økologi) Jon Frede Engdahl (gründer av Kolonihagen) Markus Brun Hustad (dagleg leiar i Økologisk Norge) Podcasten "Bak maten med Caroline" - på jakt etter framtidens regenerative matsystem. Altså eit gjenoppbygande matsystem, som legg til rette for alt liv, mennesker og … Les mer... "«Kvifor økologisk?» live podcast – Bak maten med Caroline"

Gry Hammer presenterer si nye bok, Fra jord til bord

Bergen Offentlige Bibliotek Strømgaten 6,Bergen

Gry Hammer – jakter på gode råvarer og god helse. Hennes matfilosofi er basert på tradisjonsmat. Det vil sei naturlig mat som kjøtt fra beitefôra dyr, upasteurisert mjølkemat, langkokt kraft, fermenterte grønsaker og sjølvsanka urter og ville vekstar. I boka lærer hun deg korleis du kan gjøre det same – på dine premissar.

Lille Måne høstkonferanse

Lillestrøm, Thon Hotel Arena Nesgata 1,Lillestrøm

Lørdag og søndag står på stand og selger alle mine fantastiske varer. Holder også foredrag kl 14:00 på lørdag med følgende tema: Vi må ikke overse vitenskapen, men sørge for at den bidrar til evolusjon og ikke til å sementere makt. Vitenskapens natur er at den er i bevegelse, så la oss forvalte kunnskap med … Les mer... "Lille Måne høstkonferanse"

Fra stress til ro og indre kraft! – Yogagården Bø i Telemark

Flatinvegen 76 Flatinvegen 76,Bø i Telemark

Stress er i ferd med å ta rotta på det moderne menneske og bidrar til mange av de livsstilssykdommene vi lider av. I dette personlige foredraget deler jeg fra mitt eget liv og min egen naturlige tilbøyelighet til å stresse, og hvordan det har gitt meg moderne livsstilssykdommer.  Jeg har fått god hjelp til å … Les mer... "Fra stress til ro og indre kraft! – Yogagården Bø i Telemark"