Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Sist avholdte Arrangementer

Livsendrende kvinnehelg

FOR DEG SOM ER KLAR FOR EN VARIG ENDRING I LIVET. Velkommen til Livsendrende kvinnehelg med Gry Hammer i eventyrlige omgivelser! Ønsker du å få hentet frem og styrket dine medfødte kvinnelige egenskaper, som for eksempel å leve hjertestyrt og trygt forankret i en jordnær åndelighet? Og ikke minst, fokusere på helheten; kropp, sjel og … Les mer... "Livsendrende kvinnehelg"

kr3 900-kr7 900

Fra stress til ro og indre kraft! – Yogagården Bø i Telemark

Flatinvegen 76 Flatinvegen 76, Bø i Telemark

Stress er i ferd med å ta rotta på det moderne menneske og bidrar til mange av de livsstilssykdommene vi lider av. I dette personlige foredraget deler jeg fra mitt eget liv og min egen naturlige tilbøyelighet til å stresse, og hvordan det har gitt meg moderne livsstilssykdommer.  Jeg har fått god hjelp til å … Les mer... "Fra stress til ro og indre kraft! – Yogagården Bø i Telemark"

Lille Måne høstkonferanse

Lillestrøm, Thon Hotel Arena Nesgata 1, Lillestrøm

Lørdag og søndag står på stand og selger alle mine fantastiske varer. Holder også foredrag kl 14:00 på lørdag med følgende tema: Vi må ikke overse vitenskapen, men sørge for at den bidrar til evolusjon og ikke til å sementere makt. Vitenskapens natur er at den er i bevegelse, så la oss forvalte kunnskap med … Les mer... "Lille Måne høstkonferanse"