JEG HAR LYST Å FILLERISTE LANDBRUKSMINISTER SYLVI LISTHAUG, MEN TILLATER MEG Å SITERE JESUS MED EN TWIST: «TILGI HENNE FOR HUN VET IKKE BEDRE!»

- Jeg tåler en trøkk

(Bildetekst til bildet som er lånt fra Dagbladet, er et sitat fra min bestemor: » Du kan le du, men gråten tek meg!»)

I dag gikk jeg forbi et stort fareskilt, der Erna Solberg, Siv Jensen og Sylvi Listhaug smilte sine blå-blå smil innrammet av en flott rød trekant. Jeg trodde først at det var et russe-stunt, men forstod raskt at det måtte være utsendte fra Norsk Bonde- og Småbrukarlag som hadde sørget for mai-pynten.

Jeg forstår godt at Norsk Bonde- og Småbrukarlag bryter jordbruksforhandligene. Det kvalmeste er når Sylvi Listhaug håper at ikke bruddet rammer den uskyldige tredjepart, som er oss forbrukere. Hun burde filleristes, hele damen. Det er jo hennes politikk som ødelegger for oss. I fare for å virke arrogant så siterer jeg Jesus med en liten twist: «Tilgi henne, for hun vet ikke bedre!»

Norsk Bonde- og småbrukarlag er i harnisk over årets jordbruksoppgjør og har brutt forhandlingene. Jeg er så anti-blå-blå som jeg kan bli, men vi må faktisk også huske på at det var de rød-grønne som arrangerte forspillet som de blå-blå nå sørger for at ender i et død-drukkent nachspiel. De rød-grønnes politikk sørget for en effektiv nedlegging av gårdsbruk i Bygde-Norge med en påfølgende gjengroing av kulturlandskapet som resultat.

På sikt vil viderereføringen av denne politikken som Sylvi Listhaug nå representerer, og gir ny energi i kraft av mørkeblå grådighetsmentalitet og kynisme, sørge for ytterligere økt dyretetthet, mer antibiotika og annen medisinbruk, ytterligere gjengroing av kulturlandskapet, mindre dyr på beite, økt bruk av importert kraftfôr og vi vil blir mindre selvberget. Vi kan se langt etter kortreist mat i fremtiden dersom disse blå-blå storhetsdamene får regjere i mange perioder fremover.

Du kan lese mer om Norsk Bonde- og Småbrukarlag sine synspunkter for bruddet HER!


Jeg er overbevist om at alle mine småbruker-forfedre vrenger seg i graven over dagens jordbrukspolitikk. Mine besteforeldre lærte meg mange ordtak, her er noen flere treffende:


» Det er ingenting som veks inn i himmelen!»
» Mykje vil ha meir!»
» Den grådige er fattig, sjølv om han eig heile verda!»


Dette blogginnlegget blir delt i fleng på facebook i dag, ser jeg. Så da siterer jeg også en av mine følgere der, hun heter Hege, sånn helt avslutningsvis: 


«Klart hun vet hva hun gjør! Måtte Gud tilgi oss for at vi tillater det. «
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!