JEG HAR LANSERT BLOGGEN MIN I ENGELSK SPRÅKDRAKT IDAG – OG BØKENE MINE KAN NÅ KJØPES I OVERSATT UTGAVE

Jeg har lansert bloggen min i engelsk versjon i dag, under navnet My Nordic pantry! Alle bøkene mine er oversatt til engelsk og kan kjøpes via bloggen. Jeg ber dere inderlig om å dele denne nyheten med alle deres engelskspråklige venner og be dem dele videre i sitt nettverk. Her er det jungeltelegrafen som teller, for å kunne nå ut i verden med budskapet mitt og bøkene mine! Jeg er mitt eget forlag og har ikke et stort apparat rundt meg. Det blir det jeg- og ikke minst dere, klarer å få ut av det. Jeg vil i den sammenheng si at jeg er utrolig takknemlig for alle som framsnakker budskapet mitt, bloggen min, bøkene mine og hjelper meg til å kunne holde på med det jeg liker mest å gjøre, nemlig å formidle det jeg tror på- det som gjør meg glad og det som har hjulpet meg og mine til bedre helse!

Du finner bloggen HER! Åpner du linken så får du opp adressefeltet som er lett å dele på face og ellers hvor du  måtte lyste. Kan forresten dytte den inn her i innlegget også:

http://mynordicpantry.blogspot.no/

Dersom du deler og forteller om det i kommentarfeltet her, så vil du bli med i trekningen om å vinne boken min Fermentert mat og drikke, samt et valgfritt kurs. Du finner også My Nordic pantry på facebook, gå gjerne inn og trykk LIKER på facebooksiden. I tillegg deler jeg på instagram under navnet @mynordicpantry

Blir spennende å se om de engelsktalende er like inspirert av skikkelig mat, som det mine følgere av denne bloggen er. Time will show…

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!