
JEG ER NOMINERT TIL MATPRISEN 2017
Jeg ble så utrolig glad da jeg fikk beskjed om denne nominasjonen til MATPRISEN 2017: ÅRETS BLOGGER! Jeg fikk ekstra motivasjon til å dele enda mer på bloggen min fremover. Visste du at jeg snart har 800 innlegg her på Fra jord til bord og at mange bruker bloggen min som en informasjonsblogg og «oppskriftsbok»? Gjør gjerne det samme du også. Søkefeltet ligger til høyre i margen og jeg anbefaler deg å brude det flittig for å la deg inspirere til en sunn og bærekraftig hverdag. Du finner mye nyttig som i alle fall jeg synes er både viktig og spennende.
Jeg synes Matprisen er et strålende tiltak og er både stolt og rørt over å se hva de legger til grunn for å nominere meg. Du kan også lese dette:
Juryens begrunnelse for nominasjonen
Juryen
Matprisens jury er en bredt sammensatt gruppe med ulike kompetanser og tyngder innen matpaletten i Norge.
I 2017 består juryen av:
Andreas Viestad, forfatter, journalist og matskribent og grunnlegger av Geitmyra matkultursenter for barn
Cathrine Røsseland, miljøsjef i Øyafestivalen
Elise Matilde Lund, forsknings- og landbruksformidler på Vitenparken på Ås Stiftelsen Kore
Else Thorenfeldt, bonde på Korsvold gård
Esben Holmboe Bang, kjøkkensjef og eier av Maaemo
Henrik J. Henriksen, matskribent og eier av Taco República
Idun Leinaas, leder i DebioInfo
Liv Solemdal, rådgiver hos NORSØK, og mat- og miljøveileder i Matvalget
De andre nominerte finner du på matprisen.no
Billetter
Prisutdelingen finner sted på Vippa i Oslo 13. november 18.30. Årets konferansier er Mathias Steinbru. Som en del av programmet vil den engasjerte kokken Paul Svensson snakke om hans lidenskap for å forvandle svinn til prima råvare.
Du kan kjøpe billetter til prisutdelingen her: matprisen.no/billetter/.
Matprisen arrangeres av ØQ – økologisk mat i storhusholdninger og DebioInfo.