Jeg er ikke et orakel! Volume 2.

Husker dere dette innlegget der jeg viste dere gojibær-spirer og alfa-hanen-to-be; Skylander? Vel ta en titt og så sammenligner dere med disse spirene:

Jeg trodde i et par uker at spirene på det forrige innlegget virkelig var gojispirer, men det var de absolutt ikke og viste seg å være noen tilfeldige og langt mer villige basilikumspirer fra frø som hadde forvillet seg opp i krukken med gojifrø. Etter en ukes tid dukket det opp noen mystiske grønne spirer som jeg tenkte var ugress og lurte på hvordan de kunne ha kommet seg inn i vinduskarmen min. Det viste seg å være akkurat det de skulle være og er et godt ekspempel på at jeg ofte ikke aner hva jeg holder på med. Learning by doing! 😉

En ting har jeg ikke mislyktes med. Jeg bestemte meg for å fôre Skylander og de andre i kyllingfarmen min opp på naturlig mat. Ikke økologisk kraftfôr og restemat som jeg har brukt tidligere, men på bløtlagt og spiret korn som er badet syrnet fersk melk, kraft, kjøtt, fisk, brennesle, løvetann og kokosolje i tillegg til våre matrester. Sønnen i hus har også funnet ut at Skylander skal få meitemark hver dag og graver som besatt i hagen etter ny daglig fangst som Herr Alfa blir håndmatet med. De går også ute hele dagen og «gresser» diverse insekter og det de måtte finne. Er han ikke fiiiiin?
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!