JEG ER IKKE ET ORAKEL!

Sjokoladekake? Å, kan jeg få smake? Jippi! Hmm…mmm….mmm…emmmm…hva har du hatt oppi denne, mamma?

Mamma, den er litt slimete, litt som snørr…… men smaken er jo grei da….

Hmmm. Lurer på hva hun derre rare morra mi finner på neste gang….

Dette var altså dommen på gårsdagens kakeeksperiment, et heller panikkartet forsøk på å bake kake på en halvtime. Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og at jeg av erfaring vet at der er noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disse avslutningene til et eneste stort etegilde.

Av en eller annen grunn havner alltid disse kampene og avslutningene på mine kursdager enten det nå er helg eller virke. Min mann drasser da rundt på 4 kids langs sidelinja, svett i panna og får medfølende blikk fra de andre mødrene som gjør som de skal. For mødre skal være til stede og heie på barna sine og de deler i sin empati raust sine svulmende bakverk med min elskede og våre barn!

Gry Hammer på saken; nå skal jeg i alle fall vise dem at mine barn også har med seg fristende sjokoladekake, som i tillegg er sunn!!!

HAHAHAHAHAHAHA, for en katastrofe! Jeg kalte kaken tyggis-sjokoladekake, dyttet den inn en motvillig mannehånd og sprang ut døra for selv å holde yogakurs. Stakkars barna mine….. Lover å bruke mine gode gamle oppskrifter neste gang og jeg lover at oppskrift på snørrkaken min aldri ser dagens lys!

Under finner du link til mine andre Jeg er ikke et orakel! Volumes

http://frajordtilbord.no/2012/05/14/jeg-er-ikke-et-orakel-volume-1_14/

http://frajordtilbord.no/2012/05/16/jeg-er-ikke-et-orakel-volume-2_16/

http://frajordtilbord.no/2012/07/02/jeg-er-ikke-et-orakel-volume-3-jeg-har/

Kategori: Kategori: Mat og oppskrifter
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!