Jeg er hekta på blålys-blokkerende briller


I julen fikk jeg en kritisk henvendelse fra en podcast-lytter. Vedkommende prøde å skrive, så vennlig hun kunne, at hun syntes jeg ikke skulle ha sponsorer i min podcast fordi det gikk utover min integritet, mitt omdømme og at mitt viktige budskap gikk tapt. Jeg måtte replisere at mitt budskap går tapt om jeg ikke tjener penger på jobben jeg legger ned i å lage podcast- og minnet henne på at jeg, helt siden første dagen podcasten min så sitt lys, har reklamert for min egen merkevare og delt ulike tilbud fra Gryhammer.no. Alternativet er at jeg ikka lager podcast, for å unngå å besudle mitt gode navn og rykte. Hun mente også at lytterne måtte finne på andre måter å støtte meg på. Det må dere gjerne gjøre, men jeg har enda ikke sett at det er presentert en løsning som gjør at jeg kan leve på almisser fra mine lyttere, for å bevare min moral.

Når det er sagt så synes jeg det er flott å løfte frem andre merkevarer enn min, når det er noe bra som blir tilbudt oss. Det er ikke hvem som helst jeg vil promotere i min podcast. Derfor ble jeg strålende glad da jeg møtte guttene bak Filter Optix i fjor høst. De fremsto som åpne og ærlige, og tilbyr briller som jeg har stor glede av hver dag, som for eksempel nå, når jeg skriver dette blogginnlegget. Tidligere har jeg brukt noen mindre pene blålys-blokkerende briller som er oppskrapet og triste etter mange års bruk. Det er en glede å løfte frem nyetablerte bedrifter og gi dem en tydeligere plass i markedet, ved å være sponsor i min podcast.

Her får du litt info om blålys-blokkerende briller og Filter Optix

Filter Optix er et norsk brillemerke/selskap som tilbyr  blålys-blokkerende briller til en rimelig pris. Brillene er designet og utviklet i Norge.

Innfatningene er håndlaget av eksklusive og miljøvennlige materialer, som blant annet biologisk nedbrytbart og bio-basert eco-acetat.

Alle briller kan lages med eller uten styrke.

Brillene er unisex og min eldste datter trodde hun møtte Elton John på badet i går kveld. Det var bare moren, altså meg, ikke moren til Elton John. Jeg skjønte plutselig at dette kunne bli kompliserte greier.

Brillene til Filter Optix kommer i fire ulike brilleglassfarger: klare, gule, oransje og røde. 


Brilleglassene er labtestet for å imøtekomme de aller strengeste krav og standarder når det kommer til ytelse.

De klare og gule er databriller som filtrerer vekk det skadelige blå lyset fra skjermer (PC, mobil, TV osv.). De beskytter og reduserer belastningen på øynene, reduserer stress, øker energi og fokus, forhindrer hodepine, og avslapper sinnet. Det anbefales å bruke disse brillene innendørs på dagtid. Forskjellen mellom de klare og gule brillene, er at de klare brillene filtrerer bort 65 % av det mest intense kunstige blå lyset fra skjermer, mens de gule brillene filtrerer bort dette 100 %. 

De oransje og røde blålysbrillene blokkerer 100 % av alt blått lys. De gir bedre søvnkvalitet (letter innsovning, gir mindre urolig søvn, øker dyp søvn), øker kroppens naturlige melatoninproduksjon, bidrar til en bedre døgnrytme, gir avslappende/beroligende effekt, forbedrer humør og velvære, og øker energinivå og produktivitet. Det anbefales å bruke disse brillene på kveldstid etter solnedgang eller noen timer før leggetid. 

Den største forskjellen mellom de oransje og røde brillene er at de røde også blokkerer grønt lys. Dette vil til gjengjeld gi noe økt fargeforvrengning sammenlignet med de oransje glassene, men de røde glassene kan altså gi noe økt søvneffekt.  

Brilleglassene har et avansert flerlags-overflatebelegg, som gjør dem ripebestandige, fettavvisende, vannavvisende, antistatiske og antireflekterende.

Personlig bruker jeg brillene for å få bedre søvn og for å unngå å bli sliten i øynene av å jobbe så mye med skjerm. Det er også fint å føle meg vel i brillene.

Bruker du rabattkoden GRY får du 15% avslag på alle blålysblokkerende briller i nettbutikken til Filter Optix

Du finner også Filter Optix på Instagram @filteroptix og på Facebook(https://www.facebook.com/filteroptix).

Tusen takk til Filter Optix. Ved å samarbeide med seriøse aktører som bidrar til bedre helse og bærekraft, så har jeg mulighet til å fortsette å tilby viktige episoder, og med kunnskapsrike og kloke gjester. Ta gjerne kontakt for sponsor-samarbeid ved å kontakte support@gryhammer.no


Beste hilsen en blålys-blokkerende brille-fan

Du finner lenke til årets første episode hvor jeg har invitert tilbake Dr. Torkil Færø HER.

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!