Veien til god magefølelse, bli med når Fedon og jeg holder nytt kurs i høst- 21

Vi er begge lidenskapelig opptatt av helse, livsstil, bærekraftig kosthold og ikke bare matglede – men livsglede! Nå har vi samlet vår beste kunnskap og laget et 6-ukers Rolls Roys online kurs for deg.

I dette kurset vil du lære både i teori og praksis hvordan du kan bedre din tarmhelse og få en bedre hverdag i et helhetsperspektiv.

Kurset gjennomføres i en lukket Facebook gruppe, og hver uke vil du delta på både live sendinger og foredrag der du lærer om betydningen av en sunn tarmhelse i fht. generell helse og immunforsvar, hva påvirker tarmhelsen, hvordan du kan finne ut hva som evt. er i veien og ikke minst hvordan du kan forbedre den. Teorien settes så ut i praksis, med konkrete kostholdsråd, stressmestring og spennende økter på kjøkkenet med fermentering og surdeigsbakst.

Hvem passer kurset for?

Vi har laget dette kurset spesielt for deg som:

  • opplever at tarmen ikke fungerer optimalt
  • har irritabel tarm
  • plages av oppblåsthet, løs mage, hard mage, mageknip
  • mangler energi
  • plages av tungsinn
  • har gjentagende infeksjoner
  • sover dårlig

Men det passer også veldig godt for deg som:

  • er opptatt av å ta vare på helsen din
  • ønsker å  forebygge sykdom, ved sørge for god tarmhelse og et velfungerende immunsystem

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

Tusen takk så lang for flott kurs!  Jeg har brukt mye tid og penger på hjelp for mine mageplager. Dette er så helhetlig og så høy kvalitet – så takk og lov  for at dere finnes, med deres kunnskap og formidlingsevne ❤
∼ Line, tidligere kursdeltager

Tusen takk for en fantastisk og informativt kurs. Dere er så gode, fine og utrolig til å formidle. Her går det i Kombucha, surdeig og kraft. Skal prøve meg på kimchi og vannkefir. Fantastisk at dere har hele tiden sett på helheten. Det som jeg har innsett som jeg må jobbe med er meg selv og slutte å høre på andre. Mye info og gleder meg til å repetere. Lykke til begge to videre med det dere brenner for og er gode på.
∼ Debbie, tidligere kursdeltager

Du melder deg på kurset vårt HER. Med rabattkoden HØSTRABATT vil du få kr 2000,- i avslag på kursavgiften, frem til 10. oktober. Du kan også velge rentefri nedbetaling over flere måneder. Kurset starter mandag 18. oktober, og du er varmt velkommen til å tilbringe senhøsten sammen med Fedon og meg <3

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!