IMMUNSTYRKENDE SMOOTHIE I HØSTMØRKET

På mørke høstkvelder får jeg lyst på ekstra styrkende drikker, både kalde og varme. Jeg har enda holdt meg fin til nå også denne høsten, kun litt hås stemme dann og vann, uten noe mer ubehag. I dag får du en av mine gjengangere i disse gråsure tider. Jeg ribber solbærtrærne for bær hver sommer og fryser ned. De er oftest med i høst- og vintersmoothiene mine. En liten dose sommersol i hver slurk 🙂

Immunstyrkende smoothie til 4-6 personer

1 liter hjemmelaget yoghurt, kefir eller kokosmelk/mandelmelk
4 ss kollagen, helst fra villfanget fisk
2 ss t honning
2 ss jomfru kokosolje

2 dråper eteriske appelsinolje
4 eggeplommer
2-3 dl solbær, eller andre bær
En god neve tørket brennesle
stevia etter ønske

Blend og nyt en probiotisk, vitamin- og mineralrik styrkedrikk. Er det mer smoothie igjen, så heller jeg restene i isformer og fryser ned. Alltid en slager hos mine små.

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!