IMMUNSTYRKENDE SITRON – OG APPELSIN SNOP

Disse godsakene blir borte i en fart når de først har stivnet til vingummiaktig snop. De er rasende enkle å lage og et sunt alternativ til det meste av velsmakende «ræl» man får kjøpt i butikkhyllene. Gelatinet gjør også utrolig godt for magen og tarmen, så gled deg til min kommende bok Kraft og andre styrkedrikker.
 
Jeg har siden jeg var liten hatt en stor dragning mot propolis og tar en teskje iblandet honning for best mulig synergieffekt, et par ganger daglig. Den kan kjøpes HER! Minstemor sier av og til hun har vondt i halsen og får en skje propolis. Så blir det borte, hevder hun. Vil du lese mer om propolis kan du se HER!
 
 
Oppskrift på styrkende sitron- og appelsinsnop!
Saften av to appelsiner og en sitron evt plusse på med en appelsin eller sitron ekstra til du har 3 dl væske, sil den gjerne før du varmer opp slik at den er klar og fin
2-3 ss gelatin av en type som gelerer, jeg handler den helst fra Naturligliv
1 s lønnesirup eller honning
1 ss Propolis med honning, du må gjerne erstatte denne ss med honning eller lønnesirup
10 dråper stevia eller steviapulver
 
 
Varm opp 1 dl av saften og rør ut gelatin. La den stå lenge nok til at den har løst seg opp ordentlig. Kjøl litt ned og ha resten av saften og søtningen. Bland godt sammen. Så er det bare å helle blandingen i former eller helle i en form på størrelse med en matboks og dele opp med kniv når den har stivnet. La det hele stå i noen timer. Har du dårlig tid kan du bruker fryser og de er stivnet på en liten halvtime.
 
 
Jeg har lagt til link til det meste av ingredienser i oppskriften så da er det bare å føre musen til ingrediensen og trykke på den og vips er du der du kan bestille varen.
 
 
På min faste Facebook Live-sending på søndag kl 21.00 trekker jeg tre heldige vinnere av min nyeste bok Den moderne jeger. Boken som lærer deg å være en bevisst forbruker, jakte på mat i sesong og masse fine oppskrifter for et helhetlig, variert, nærende og bærekraftig kosthold.
 

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!