IDAG FEIRES DET AT OVER 1 MILLION HAR BESØKT BLOGGEN MIN – SUPERTILBUD PÅ BOKEN MIN FERMENTERT MAT OG DRIKKE!

Det er morsomt å se at bloggen min tikker og går videre og blir stødig besøkt av faste følgere.
Plutselig stikker det nye sjeler innom og løfter besøkstallene.

Det har vært en lang reise jeg har delt med dere siden jeg startet å blogge i mai 2010. Da het jeg Supermat for barn og tyllet i oss grønne pulver og spirer i fleng. Men også da var det viktig for meg å tilberede maten slik at man fikk tilgang på næringen best mulig. Bløtlegging og spiring var da, som nå, en viktig del av behandlingen av plantekosten. Siden den gang har jeg vært innom fleksitarianerbegrepet og blogget som Fleksitarianerliv en tid. Da var det bloggtidens høyborg og det kokte i kommenterfeltet til stadighet. Jeg var litt hissigere da, fikk oftere høy puls, som jeg fikk utløp for i flere blogginnlegg!

Mennesker som har preget meg og min læringskurve har kommet og gått, jeg har fått nye venner, noen er blitt nære, noen er borte. Læringskurven over både kunnskap om mat og hva som bor i mennesker har vært bratt. Jeg har lært mye om både mat og mennesker i løpet av min bloggtid. Noen av de fineste opplevelsene jeg har hatt i mitt liv, er et resultat av bloggen min. Noen av de tyngste stundene mine har også kommet som et resultat av at jeg blogger. Å bli mobbet på nett er like vondt som å bli mobbet i virkeligheten. Ingen av delene er å anbefale!

Det nest smarteste jeg har funnet på er å begynne å blogge. Jeg sluttet å plage min mann, min mor og mine beste venner med mine tanker om mat og ernæring. Vi begynte å snakke om alt annet som også er veldig fint! I stedet fikk jeg ut alle mine tanker om mat på bloggen min og til dere som er interessert i det samme. I motsetning til min familie så har dere et valg; å bli med meg videre, eller å la være. Mine nærmeste kan ikke luke meg bort med et enkelt tastetrykk.

Men det aller mest smarte jeg har gjort er å begynne å spise lever, koke kraft og lage melkesyregjæret mat og drikke. Det har også påvirket min familie positivt, uten at jeg har behøvd å mase om det, kun servert det som drivstoff.

Vil du vite mer om kraft, fermentering og så mye mer, finner du bøkene mine HER!

Hipp hurra!

 

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!