HVA ER EN MODERNE JEGER?

 

Den moderne jeger!

Dette var en viktig bok for meg å lage. Da Cappelen Damm kontaktet meg i 2015 og lurte på om jeg ville skrive en bok om Fermentering så sa jeg at det var på den betingelsen at jeg skulle få skrive  Den moderne jeger  året etter og det syntes redaktøren min var helt strålende.

Det jeg oftest hører fra mine lesere er nemlig følgende setning: Jeg skulle så gjerne levd sånn som du gjør men jeg vet ikke hvordan jeg skal få det til. Ut fra dette behovet fra dere skrev jeg Den moderne jeger. Den komplette bok for å forstå hva bærekraftig mat  betyr her i Norge, og den komplette guide for å lære hvordan man leter og jakter på den sunneste, reineste og mest bærekraftige maten. Jeg forteller hvordan du lager deg et nettverk av andre entusiaster og hvordan spise litt mer i sesong. Hva kan du spise av alt du finner gratis i naturen, hvordan du kan være en mini-bonde også på en liten hybel- og hvordan leve som en moderne jeger- også på et lite budsjett. Boken gir i tillegg over 100 oppskrifter som i sum gir deg og dine et sunt og variert kosthold i hovedsak basert på norske råvarer.

Boken har fått gode omtaler og brukes også som pensum for ernæringsstudiet på Tunsberg medisinske skole.

Jeg virkelig brenner for dette og trenger din hjelp til å nå ut med et viktig budskap. Vi må ta vare på moder jord sammen, vi må ta mer bevisste valg, vi må ville bruke mer penger på skikkelig mat og litt mindre på ferier, hytter og biler. Planeten vår trenger flere bevisste forbrukere- moderne jegere.  Jeg håper du deler dette innlegget og inviterer flere til å bli med i konkurransen.

Den perfekte bursdag og julegave til dine bevisste venner og familie! Du finner  Den moderne jeger  HER!

Til det beste for deg og moder jord!

 

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!