Helt naturlig KREMDEODORANT

Si hei til mine tre helt naturlige, økologiske kremdeodoranter. Du får dem med følgende tre dufter: ylang ylang, patsjuli og en blanding med de tre eteriske oljene sitron, sitrongress og geranium.
 
Alle tre deodorantene har en silkemyk konsistens og er drøye i bruk. De er milde i duften og kan derfor også kombineres med annen hudpleie og parfymer.
 
Helt naturlige ingredienser
Deodorantene inneholder kun naturlige og trygge ingredienser. Noen få kan reagere på natron som er en ingrediens i deodorantene, og som suger til seg fuktighet og nøytraliserer duft ved at den også er bakteriedrepende. Denne ingrediensen har vi forsket oss ned til et minimum av, og tilsatt så mange hudpleiende ingredienser som mulig for å unngå hudreaksjon. Disse ekstra hudpleiende ingrediensene er bivoks, sheasmør, kokosolje og olivenolje. I tillegg har samtlige eteriske oljer både hudpleiende og bakteriedrepende egenskaper i tillegg til å gi vidunderlige dufter. Arrowrot/pilerot er også en ingrediens i kremdeodorantene hvis funksjon er å suge til seg fuktighet. Du vil ikke oppleve at deodoranten stopper svette, men den suger til seg svette, nøytraliserer og hindrer svettelukt.

 

 
Lang produktutviklingsfase
I mange måneder har jeg og min dyktige produsent Sissel Minde i Salome utviklet disse tre variantene. Hun har sendt meg den ene prøven etter den andre hvor vi har forsket på ulike formularer, ulike mengder av både eteriske oljer og de øvrige ingrediensene. Vi har forsket på konsistenser og konsentrasjoner og hatt god hjelp av det utenlandske konsulentselskapet Hygade som har brukt 10 timer på å gjennomarbeide alle ingredienser (også emballasje som lokk og glass). Nå vet vi med 100% sikkerhet at alle ingrediensene kommer fra gode leverandører og produsenter, at de er økologisk sertifiserte og ikke innehar noen skadelige kjemikalier. Denne jobben betalte jeg kr 16000,- for. Alle deodorantene er meldt inn i CPNP, et sentralisert kosmetikkregister, slik alle kosmetiske produkt skal. De er da også godkjent for salg i resten av Europa, dersom vi ønsker det. Denne godkjenningen og debiomerking/økologisk merking er gjeldende for alle mine eteriske oljeprodukter.
 
I dialog med Hygade har vi testet deodorantene på 20 personer over en lengre periode for å være sikker på at det ikke er fare for allergiske reaksjoner, vi har måttet ta ut en spesiell eterisk olje jeg ønsket å ha med i en av blandingene (Tulsi) fordi det ble oppdaget en kreftfremkallende kjemisk komponent i akkurat den eteriske oljen. Vi kunne lete etter en ny leverandør, men jeg valgte å utelate den fra resepten, for sikkerhets skyld. Det er ikke noe som overlates til tilfeldighetene når vi utvikler et nytt produkt. Slik har vi også gått frem når vi lagde de ulike eteriske oljeblandingene KLAR, SJEL, DRØM og MAGI. Det samme har blitt gjort med RINGBLOMSTSALVE og MAGNESIUMKREMEN også.
 Min egen erfaring
Jeg har laget min egen deodorant i 10 år men på mye enklere vis, med kun natron, maizenna eller pilerot/arrowrot, kokosolje og ulike eteriske oljer. Jeg har eksperimentert med ulike eteriske oljer og opplever at noen dufter passer bedre på meg enn andre. Akkurat som at noen parfymer passer bedre på akkurat meg enn andre. Det har sikkert du også erfart.

Grunnen til at jeg begynte å lage min egen deodorant var fordi jeg ikke ønsket å fylle armhulene med helseskadelig aluminium og andre ingredienser som ikke har noe på en kropp å gjøre. Du finner også oppskrift på en noe oppgradert versjon av naturlig deodorant i boka mi Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn. Men nå har jeg ikke laget egen deodorant på flere måneder, ikke siden vi startet denne produktutviklingsprosessen. For nå har jeg nemlig tilgang til tidenes Rolls Royce-versjon og det er en stor glede å endelig kunne tilby den til flere. I boken min om eteriske oljer finner du også grundig gjennomgang av samtlige eteriske oljer som du finner i kremdeodorantene.
 
Jeg håper du får like stor glede av disse naturlige kremdeodorantene som det jeg har. Faktisk bruker også min fjortis-sønn disse fordi han får utslett av «vanlige» deodoranter. Han liker best ylang ylang og patsjuli, den siste er kanskje mest maskulin i duftbildet, selv om jeg mener at alle tre passer like godt til både han, hen og henne.

Som med alle naturlige deodoranter, så vil de over tid sette litt farge under armene på klærne du bruker. Det opplevde jeg forøvrig den tid jeg brukte vanlige aluminiums-deodoranter også. Mørke klær farger selvfølgelig ikke, og bruker du mest vide klær slik jeg gjør, er det ikke et problem i det hele tatt.


PS! Dersom du har brukt deodorant med aluminium i alle år, så er svettekjertlene dine vant til å være delvis tettet. Det betyr at det har hopet seg opp noe slaggstoff i disse, og som vil blir renset ut når du begynner å bruke naturlig deodorant. Dette går imidlertid over etter noen dager. Det betyr altså at du i starten kan tro at det er kremdeodoranten som er problemet, men det er en viktig og naturlig renseprosess, til det beste for deg. Først etter noen dager, kanskje opp mot en uke, kan du virkelig få en opplevelse av hvordan naturlig deodorant lukter og virker på deg.Introduksjonstilbud
Du får nå alle kremdeodorantene for kr 299. Hver og især koster de kr 119, altså «sparer» du kr 58 ved å kjøpe alle tre- og du har deodorant etter humør og stemning i mange måneder fremover! Oppgi rabattkoden DEO i handlevognen så kommer rabatten automatisk. Du kan også velge 3 stk av 1 type og få samme rabatt 🙂

Kremdeodorant med sitron, sitrongress og geranium får du HER!

Kremdeodorant med med patsjuli får du HER!

Kremdeodorant med ylang ylang får du HER!


 
 

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!