HARVEST HAR INTERVJUET MEG PÅ EN MÅTE JEG ALDRI HAR OPPLEVD FØR. HURRA FOR NYANSERTE OG GRUNDIGE JOURNALISTER!

Foto: Werner Juvik

Hvordan er det å formidle et verdisyn, stadig pirke i folks følelser knyttet til mat, valg av livsstil, etikk, familietradisjoner og moral- og alt dette i en salig saus … Et utrolig sårbart og følelsesmessig minefelt å bevege seg i. Har jeg møtt motstand på min vei? Ja, og kanskje aller mest i meg selv! Det er som en dannelsesreise, jeg lærer stadig noe nytt, er i utvikling og på søken etter det mest meningsfulle, for å føle meg hel! Jeg kommer aldri aldri aldri til å slutte og min neste bok som jeg skriver på i disse dager handler nettopp om dette du kan lese i Harvest. Jeg er en moderne jeger og sanker, med alt hva det innebærer. Tusen takk til Harvest for at dere deler mine tanker og handlinger om det jeg brenner aller mest for og som jeg vil formidle så lenge jeg puster! Og fra en journalist til annen; Ingvild Johnsen, du er den beste journalisten jeg har vært bort i, som får frem nyansene og dermed helheten i et budskap! Håper du fortsetter med det du gjør!

Du finner intervjuet HER!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!