Hardcore granateplejuice

Jeg elsker smaken av granateple. Det er en av de godsakene jeg drikker, som gjør at det kribler av energi i kroppen  min. Hardcore betyr direkte oversatt fra engelsk: hard kjerne og det er jo nettopp det de små frøene som utgjør frukten er. Å lage juice av granateple er luksus, så det er ikke ofte jeg tar meg råd til det. Skulle jeg bli rik en gang vil jeg forsøke å redde verden, men i tillegg juice meg et stort glass granateplejuice hver eneste dag ;-). 
Granateple er blitt brukt til medisinske formål i all tid og her kan du lese hva KK skriver om superfrukten. Ifølge denne siden foreligger det 250 vitenskaplige studier om granateple som dermed beviser granateplets fortreffeligheter. Min eldste datter elsker granateple og knasker gjerne i seg en hel frukt. Det er godt å sprinkle de søte og litt bitre frøene over det meste du spiser, enten det er salt eller søtt. Jeg bruker frukten i pulverform i smoothies og godteri. Her får du kjøpt granateple i pulverform. Smaker snop, helt garantert! Og bruk gjerne rabattkoden min DOK562 på din første bestilling på iherb, så får du 5 dollar avslag!
  
Minstefrøken syntes juicen var så god at hun stakk av med herligheten. Se bare her hva som skjedde sist jeg forsøkte meg på litt luksus til frokost… 
Durer forresten i gang med en konkurranse neste uke med to kjempefine og dyyyyyre premier, så…… watch this space!
God helg godt folk :o)
Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!