Ønsker du å få min kombucha helt hjem eller ha Gry Hammer Kombucha i din butikk/spisested? DYRKET.NO Tar imot bestillinger og sender ut til både privatkunder og bedrifter.
«Den 2200 år gamle drikken har fått en renessanse, men er ofte altfor syrlig eller for søt. Denne var perfekt balansert, skikkelig leskende og brygget på god darjeeling-te», sa Salt…” Dette er den aller beste kombuchaen jeg har smakt, fastslo Pepper.”
Anmeldelse fra Dagens Næringsliv (DN SMAK), lunsjguiden, 29. aug 2018.
Gry Hammer Kombucha er brygget på økologisk kvalitets-te fra Darjeeling, ett av de beste distrikter for dyrking av te på Moder Jord. Darjeeling te regnes som teens champagne. Gry Hammer sin utsøkte kombucha er et håndlaget produkt som produseres i små batcher og tilbys i tre ulike smaker; naturell, hylleblomst og rose. Vi bruker en blanding av grønn og svart te for å få en balansert smak og aroma. Den er upasteurisert og ufiltrert for å beholde alle nærings- og aromastoffer i den sprudlende og leskende drikken, et helt rent naturprodukt.
Gry Hammer Kombucha er en ”levende” drikk som inneholder mineraler, vitaminer, gode bakterier og enzymer for fordøyelsen. Derfor kan den inneholde en liten kombucha-kultur (SCOBY) som ser ut som en liten gjennomsiktig geléklump på toppen. Dette er et kvalitetstegn og du kan gjerne spise/drikke den, eller løfte den ut av glasset eller flasken med en liten skje. Det kan også forekomme noe bunnfall i flasken som også er et tegn på at du har kjøpt kvalitet. Både bunnfall og SCOBY er i flasken er tegn på at du har en drikk rik på melkeproduserende bakterier og enzymer, en upasteurisert og fordøyelsesfremmende drikk.
Er det noe annet du lurer på så send gjerne en mail til ordre@gryhammer.no
Hva er kombucha?
Kombucha er en fermentert drikk laget på te, sukker og kombucha-kultur (en symbiose av bakterier og gjærsopper). Under fermenteringen dannes vitaminer, enzymer og organiske syrer, samt probiotiske bakterier. Resultatet blir en frisk, velsmakende og sunn drikk som gir energi. Drikken stammer trolig fra Kina og ut fra skriftlige kilder vet vi at den ble laget så
tidlig som 2-300 år f.Kr. Den gang het kombucha livseliksir.
Drikk gjerne kombucha som en fordøyelseshjelper før måltider eller når du måtte ønske en leskende forfriskning. Fyll på med kombucha-energi før yoga, trening eller ta med en flaske i sekken på tur i skog og hei. Det er også et strålende alternativ til alkohol.
Du får Gry Hammer Kombucha i mange helsekoster, utsalgssteder og restauranter. Her er et lite utvalg:
- Bakkal. Asker og Rykkinn
- Brygga 11, Sandefjord
- Farris Bad, Larvik
- Fat og Fe. Sandefjord
- Gunillas Life, Sandefjord
- Happy Foods, ved Vestkanttorvet, Neuberggata 2a, Oslo
- Hey Honey AÅ, Ole Nielsensvei, Ålgård
- Jacobs, Holtet
- Kinsarvik Naturkost
- Kinsarvik Naturkost Arna, Bergen (info her)
- Kinsarvik Naturkost Bislett, Oslo (info her)
- Kinsarvik Naturkost Horisont, Bergen (info her)
- Kinsarvik Naturkost Lagunen, Bergen (info her)
- Kinsarvik Naturkost Oasen, Bergen (info her)
- Kinsarvik Naturkost Vestkanten, Bergen (nfo her)
- Kinsarvik Naturkost Sandvika, Oslo info her)
- Kinsarvik Naturkost Sentrum, Bergen (info her)
- Kinsarvik Naturkost Åsane, Bergen (info her)
- Life Olsrød Park, Tønsberg
- Matlykke, Sandefjor
- Reindyrka, Strandgaten 21, Bergen
- Røtter. Frogner og Sankthanshaugen, Oslo
- Sunkost Moa, Moasentert, Ålesund
- Sunnmøre Museum, Ålesund
- Supreme Roastworks Grünerløkka
- Supreme Roastworks Aker Brygge
For prisliste og bestilling: dyrket.no