GRØNN TE FULL AV SUKKER

TV2 hjelper deg har analysert innholdet i Liptons Green Tea & Lemon og funnet ut at den inneholder 20 prosent sukker, Green Tea Indonesian Sencha Traditions er tilsatt 5 prosent sukker. Du kan lese mer om de vidunderlige funnene HER!

Dette tullet drakk jeg på i flere år i den gode tro at det var rasende sunt. For noen år siden, da min bevissthet økte rundt den mat og drikke som vi har på våre bord, forsvant disse produktene fra huset mitt. Men det var ikke fordi jeg visste det inneholdt sukker, men av andre årsaker. Som at posene er bleket med klor og at selve teen ikke er økologisk.

Jeg kjøper ren økologisk sencha-te fra www.iherb.com. Jeg kjøper i store poser og har lenge, tilsetter ingefær, frosne bringebær, jordbær eller sitron om jeg lyster. Oftest drikker jeg den akkurat som den er hver morgen. Du finner den HER! Har du lyst til å bestille denne og er ny i iherb-land kan du bruke min rabattkode DOK562 og du vil få 5dollar avslag på din første bestilling. Kan også anbefale www.naturligliv.no sine grønne teer i deres nyelanserte nettbutikk HER!. De har spesialisert seg på rene produkter.

Tips! Er du som meg at du ikke kan drikke te eller kaffe etter kl 18? Jeg får nemlig ikke sove da. Dersom du bare må ha en kopp te så får du her et triks, forøvrig det samme trikset som bruked for å dekaffinere kaffe og te. Du heller simpelthen kokende vann over tebladene i tekoppen. Lar det stå i et par sekunder. Heller ut dette vannet og heller over nytt varmt vann og lar den trekke i dette. Den smaker nesten like godt som te brygget på vanlig vis, kanskje en smule mindre smakfull, men likefullt et godt alternativ for sove-hjertet.

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!