GODT NYTTÅR!

Jeg ønsker deg et godt nytt år.

I 2015 kommer jeg til å videreføre alle de prosjektene jeg startet i 2014. Jeg har bare så vidt tenkt å starte på nye stunt. Og kommer noen, så lover jeg å gi beskjed. Kjenner jeg meg selv rett så dukker det alltid opp noe nytt jeg ikke klarer å si nei til!

Tørket lever i kapsler 
Jeg og min makker Ellen Cecilie Triumf jobber på spreng med å få til produktet Rein Styrke- som er tørket og kapslet reinlever som månedsabonnement. Det tar sin tid, det er mange søknader og løyver som må på plass før vi er der at supermaten kan lanseres på markedet. Jeg håååååper vi får dem ut til deg i løpet av våren.

Bok
Jeg jobber stadig med bokprosjekter med fokus på det jeg brenner for og deler her på disse sidene. Jeg deler så snart det skjer noe konkret for dere :-).

Barneboken Hønepøne
Barneboken min er blitt godt mottatt, og har fått nydelig omtale mange steder. Det er så koselig at jeg kan nesten ikke uttrykke hvor glad jeg blir over det. Den kan fremover kjøpes på lokale utvalgte bokhandler i Hønefoss, Måløy, Selje, Myre og Sortland. Du kan kjøpe den her på min blogg/hjemmeside og jeg vil etterhvert få den inn hos adlibris og andre nettbutikker. Om du ønsker å selge den,  eller har gode tips til utsalgssteder, så kan du ta kontakt på mail: gryhammer@hotmail.com. Den skal forøvrig oversettes til engelsk og selges som Ebok. Det blir spennende å se.

Fra jord til bord, samlebok ( E- bok)
Jeg har redigert sammen mine tre bøker i en bok, som kan kjøpes her på siden. Den har tutet ut av lageret før jul, men passer like godt året rundt. Dere vet hvor dere finner den. Jeg har også et lite lager igjen av den ene boken: Fermentert mat og drikke- mine favoritter.

Kurs og foredrag
Sjekk kurs- og aktivitetskalenderen min for mer informasjon og påmelding. Øvrige kurs og foredrag utover våren finner du også der.

Blogginnlegg
Jeg kommer aller først til å dele oppskrift på hjemmerøkt bacon, innlegg om blodmat på ekte samisk vis skrevet av Ellen Cecilie, jeg deler hvordan jeg lager taco, pizza og en super oppskrift på brød med hele korn utover vinteren. Så vet dere om noen av mine bloggplaner fremover.

Utover dette skal jeg som alltid forsøke å være min beste versjon, selv om jeg bommer på det prosjektet til stadighet.

Jeg ønsker deg alt godt i det nye året og måtte det i det minste bli proppet til randen av langtidskokt kraft og melkesyregjæret mat. Forhåpentligvis også noen gode never med leverkapsler.

Leverkapsler kan du bestille HER 🙂

Onlinekursene mine finner du HER 🙂

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!