GODT NYTTÅR – OG LITT OM HVA JEG KOMMER TIL Å STYRE MED I 2014

Godt nytt år kjære lesere. Jeg har tillatt meg en liten bloggferie i julehøytiden og brukt tid og energi på familien, gode venner og bryllupsfeiring av venner på selveste nyttårsaften.

Jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året. Jeg har ingen andre nyttårsforsetter enn å bli en litt bedre kjæreste enn jeg var i forrige år som besto av MYE jobbing og reising. Jeg kommer til å holde en del kurs og foredrag i det kommende året også, men jeg vil også vie tid til et par bokprosjekt jeg lenge har ønsket å fullføre. Pappa holder i disse dager på å illustrere barneboken jeg skrev i høstferien om Hønepøne. Den er inspirert av den ene høna vår som stadig kommer inn og legger egg på min ene datters soverom. Hun er unik og fortjener en egen bok! Håper den er klar for salg til høsten. Jeg skal lage et eget blogginnlegg om superhøna snart.

Av de større endringene som vil påvirke dere, så kan jeg nevne at jeg ikke kommer til å selge pølsene mine fra siden min lenger. Duggurd kommer til å ta over dette fra nå av. Det betyr ikke noe annet enn at dere kan kjøpe mine produkter, og alt det andre som den superfine nettbutikken tilbyr fremover på en og samme tid. Nettbutikken er absolutt å anbefale og jeg har selv flere produkter jeg bare MÅ ha derfra. For eksempel gelatinen til selger av dypvannsfisk som du finner link til HER

Vil du fortsette å kjøpe pølsene mine så gjøres det via denne linken: SPEKEPØLSER!

Duggurd har introdusert pølsene med et heidundrandes nyttårstilbud også, så du får dem til en særdeles hyggelig pris i disse dager. Løp og kjøp!

Bøkene mine kommer jeg foreløpig til å selge fra mine sider. Om de blir å finne andre steder er jeg ikke sikker på helt enda. Jeg er så utrolig glad for de fine tilbakemeldingene jeg har fått til nå og det er godt å endelig kunne sende dem ut til alle som har forhåndsbestilt. Det tok uendelig lang tid å få dem fra trykkeriet. Jeg er lei meg for dette, men nå er de her!

Jeg kommer sterkere tilbake veldig plutselig- og i alle fall plutseligere enn sist dere hørte fra meg her inne.

Håper dere alle får et lysende år i 2014 og at dere vil følge meg videre på min matlige ferd :O)

PS! Bildet i toppen av innlegget viser min eldste datter som synes det er morsomt å skrive navn og avsender på konvolutter stappet med bøkene mine. Heldig er jeg!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!