GLADE DAGER I SPANIA MED GRY OG MELISSA ER OVER FOR DENNE GANG – HER KOMMER BILDEBONANZA
Siden vi møttes første gangen for tre år siden har vi snakket om at vi bare må finne på noe sammen. I vinter kokte vi hodene sammen og kom frem til koseptet Glade dager i Spania med Gry og Melissa. Kurset består av foredrag om optimal ernæring, gjennomgang av viktige nøkkelfaktorer i kostholdet mitt, som mengder med kraftbasert mat, spise hele dyret, godt kvalitetsfett og fermentert mat og drikke. I tillegg bød vi på yoga hver morgen og fotturer til det vakre fyret i Albir med storslått utsikt over storhavet. Vi møttes hver kveld kl 18 og laget maten sammen, denne nøt vi utover lange kveldstimer med fermenterte drikker både med og uten promille, alt etter lyst og ønske. Vi var så heldige å få faglærer på Tunsberg medisinske skole, Jens Veiersted, som gjesteforeleser. Han snakket som vanlig med humor, innlevelse og patos om fordøyelsen, noe alle i salen fant utrolig lærerikt og interessant. Jeg vil vise deg et knippe bilder fra kurset vårt og er du interessert i å bli med neste år, mest trolig i september, så send meg en mail. Du finner adressen min nederst i dette innlegget!
Over ser du bilde fra vårt første måltid sammen på torsdagen,
Over ser du to av kursdeltakerne som lagde min nye fermenteringsfavoritt med kål, ananas, gurkemeie og ingefær, en utrolig velsmakende miks.
Under viser jeg frem alt man kan gjøre med en hel kylling. Hvordan man koker kraft på og spiser både føtter, hjerte, krås og annen innmat på en her velernært og økologisk spansk kylling.
Under ser du oss i sving på kjøkkenet på lørdagen, før vi grillet havets delikatesser!
Under kan du se at jeg må ha et fugle-gen i meg, påtagelig lik en høns på jakt etter godbiter å hakke på.
Den spanske fisken var både vakker og velsmakende etter en tid på grillen.
Surdeigen min stortrivdes på Kjøkkenet til Melissa. Her i form av en fullkorn speltdeig, på vei inn i ovnen.
Her ser du en hønes indre kraftverk og under min aller siste fermenteringsfavoritt som får plass i den nye boken min om fermentert mat og drikke som kommer ut på Cappelen Damm i januar 2016.
Yoga hver morgen på bassengkanten til Melissa!