GJØR SOM SAMENE OG DRIKK BULJONG!

Vi har mye å lære av samisk kultur og en av mine favoritter er buljong. Samene drakk tradisjonelt buljong til nærmest alle måltider noe som var veldig smart. Kraftdrikken inneholder nemlig gode mengder  næringsstoffer i form av proteiner, enzymer, vitaminer, mineraler og godt fett. Drikker du lite melk så er buljong laget på langtidskokt kraft en god kilde til både kalsium og magnesium. I tillegg vil buljongen virke som en fordøyelseshjelper og gjøre alt du ellers spiser til et mer komplett måltid. Har du små barn, så anbefaler jeg deg på det varmeste å lære dem opp til å drikke en kopp eller tre med buljong om dagen. Hvorfor ikke ha buljong i termosen på skolen? En bedre styrkedrikk midt på dagen kan ikke tenkes. Ha med deg buljong i trenigsstudio neste gang du skal pumpe deg opp! Næringsstoffene bygger muskler og og perfeksjonerer tarmhelsen din på en og samme tid- kan det bli bedre?

Du kan lese mer om hva jeg ellers har skrevet om kraft og gelatin for eksempel HER , HER og HER. Du finner mye stoff på dette tema på bloggen min, fordi kraft fra friske dyr, fugler og fisk er det smarteste jeg kan gi min familie. Nå om dagen drikker jeg bøttevis med buljong fra fårikål. Det blir alltid mye gelatinrik kraft igjen når kjøttet og kålen er plukket ut og oppspist. Denne siler jeg og drikker koppevis av, slik andre slurper på kaffekoppen. Jeg kjenner i hele meg at kraften gir krefter.

I dag slår jeg altså et slag for samer, buljong og fårikål!

Om du vil styrke deg på kraft, kan du lære mer om dette på mitt onlinkurs eller i boken min Kraft og andre styrkedrikker.

 

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!