FRA JORD TIL BORD SPEKEPØLSE OPPDATERING

Jeg vil bare meddele at spekepølsene mine nå er ferdig tørket og pakket. De skal bli fraktet fra Valdres og jeg starter pakkingen på mandag og tirsdag, slik at alle dere som har ventet tålmodig snart vil få dem i hende.

Jeg har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger fra de som fikk pølsene før jul. Mange av disse har også bestilt ny ladning. Disse er litt annerledes enn vanlige spekepølser, fordi de inneholder mindre fett enn det som er vanlig slik at de blir nærmest for tørket kjøtt å regne og du får naturlig mer tyggemotstand av den grunn. Det er nettopp derfor jeg synes de er så gode som snacks. Men har du dem på skiva er det strålende med et tykt lag smør under. Et tykt lag smør er igrunnen strålende i alle sammenhenger :o)

Jeg kommer ikke til å ta imot flere bestillinger før jeg vet hvor mye jeg har å selge. Jeg tør ikke risikere at det hele blir som før jul. Jeg var utsolgt etter en eneste dag og hadde da tatt imot flere bestillinger enn jeg kunne levere til. Rasende uheldige greier og skal ikke havne der igjen. Beklager til dere som har ventet så tålmodig, så lenge.

Jeg har bestilt opp 200 kg denne gangen, dobbel batch, slik at det forhåpentligvis blir til at kan legge dem ut for salg igjen ganske snart. Jeg kommer tilbake med dette så snart jeg har oversikten!

God helg til alle mine vidunderlige kraft-lesere!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!