DET ER IKKE ETT FETT HVILKET FETT DU VELGER!

Tips til foredrag: The Oiling of America

Den godeste Sally Fallon har en lang og informativ forelesning om fett og ulik fettkvalitet. Jeg anbefaler dere på det sterkeste å sette dere inn i fettproblematikken og vie tid til å se dette. Når man først setter seg på kant med de offentlige anbefalingene, kan det være greit å vite helt eksakt hvorfor og ha ett par gode argumenter og ess i ermet når noen konfronterer deg med hvorfor du spiser mettet fett- for det vil du garantert bli. Veldig informativt og klargjørende med referanser til mye forskning. Anbefaler deg å sitte med penn og papir når du hører på.

Ps! Mettet fett er det samme som saturated fat, for dere som ikke er så stive i engelsk…

Om Sally ikke er verdens mest spenstige å se på i 2 timer, så lukk øynene og lytt til den deilige stemmen hennes med det utrolig viktige budskapet.

Visste du forresten at det er to kardiologer fra Haukeland som offentlig har gått ut og friskmeldt mettet fett? Det er modig det og ikke minst utrolig viktig!

Følgende foredrag er for dere som lider av akademisk arroganse og ikke tar Sally Fallons forelesning helt på alvor fordi hun tross alt ikke er lege. Her er en ekte kardiolog (lege med hjerte som spesialfelt) som innrømmer at han tok feil! At han ikke lenger støtter vranglæren og forklarer grundig hvorfor han tok feil og det begrunnet med et vell av forskning. Han sier det godt: Hjernen er som en fallskjerm, den fungerer kun når den er åpen! Så åpne sinnet folkens, ta inn denne lærdommen om mettet fett (inkluderer kokosolje og uraffinert palmeolje vs. planteoljer) og spre den slik at kunnskapen om mettet fett sprer seg.

Litt vanskelig for meg å oversette hans faglige tittel, så da får du den på amerikansk vis. Mannen heter i alle fall Donald W. Miller, Jr., M.D. Professor of surgery, Division of Cardiothoracic Surgery.

PS! Varer kun en time, så det er halvparten av tiden som Sally bruker i sitt foredrag. Det gidder du og morsomt er det også!

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!