- Dette arrangement har allerede funnet sted.
Surdeigsbakst – livesendinger
25. januar, 2021 @ 18:00 - 19:00
Grundig innføring i hvordan du lager din egen surdeigsstarter med oppskrift.
- 2 livesendinger i Facebook-gruppen Fermentering og kraft med Gry Hammer (pass på å meld deg inn i gruppen) mandag 25. januar kl 18 og torsdag 28. januar kl 12 (du kan se denne sendingen senere). Under livesendingene viser deg hvordan du aktiverer din surdeigsstarter, samt ekstrabonus på hvordan du kan bake med lys surdeig og lage Hipsterbrød.
- I selve nettkurset er det 10 grundige og praktiske videoer hvor jeg lærer deg å stelle, pleie og ta vare på din surdeigsstarter og hvordan du lager: hverdagsbrød, loff, spontangjæret bokhvetebrød (glutenfritt) og knekkebrød. Jeg viser også hvordan du gjør brødet ditt ekstra næringsrikt, samt bløtlegging/fermentering av hele korn og hvordan disse kan brukes i bakst, som f.eks cookies.