Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Kurs i eteriske oljer med Gry Hammer

7. november @ 19:00 27. november @ 20:00

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kurs i eteriske oljer med Gry Hammer
Meld deg inn i denne gruppa på Facebook: https://www.facebook.com/groups/371042697250824
kr 980
Ubegrenset

Bring sommeren inn i vinteren, ved hjelp av eteriske oljer.

Kurset bygger på den kunnskap og erfaring som jeg har delt i boken Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn, så det er en stor fordel at du har boken. Hvis ikke så legg inn rabattkode KURS og få 10% rabatt for et signert eksemplar. Kurset bygger på boken, så det er absolutt et fortrinn å kunne lese mer, gå tilbake og se, og gjerne notere i boken underveis og etterhvert som du selv høster erfaringer du ønsker å ta med deg videre.

Kurset vil gå over 3 uker, med oppstart mandag 7. november kl 19:00 i form av en LIVE-sending inne i gruppa, men du vil ha tilgang til kursinformasjon, alle moduler og aktivitet frem til 27. november. Alle videoer, livesendinger og undervisning lagres i gruppa underveis og du kan se dem i reprise og når du måtte ønske. Det er altså ikke farlig om du går glipp av en sending. Du kan se den på nytt og på nytt i mange måneder 🙂

Jeg vektlegger oljer av god kvalitet, men kurset er uavhengig av merke. Det betyr at jeg ikke fokuserer spesielt på noens merkevarer, hverken min egen, doTerra eller Aqua Oleum, doTERRA, Young Living eller andre. Det er de eteriske oljers allsidige bruksområder, kjemiske komponenter og virkestoffer som er viktige for dette kurset, ikke ulike forretningsmodeller. Det betyr at kurset passer for alle, enten du jobber med eteriske oljer av ulike merker, eller ønsker å bruke dem til privat bruk. Det passer for nybegynneren men også mange aromaterepeuter som jobber profesjonelt med eteriske oljer har hatt stor glede av mine kurs. Alle er velkomne til å bli med <3

DETTE FÅR DU:

  • Hva er eteriske oljer og hvordan virker de kroppslig, samt på følelsesliv og sjeleliv
  • Riktig og trygg bruk av eteriske oljer
  • Vi går grundig gjennom 15 ulike eteriske oljer og mange flere vil bli snakket om
  • Vi går gjennom chakrasystemet og hvordan jeg bruker oljene i forbindelse med yoga, meditasjon og ulike ritualer i livet
  • Jeg vil lære deg hvordan eteriske oljer kan støtte din fordøyelse
  • Jeg viser deg hvordan du lager ulike eteriske oljeblandinger for ulike behov.
  • Jeg vil vise hvordan du kan integrere bruk av eteriske oljer i ditt liv, i alle livets ulike faser
  • Jeg vil lære deg mine viktigste ritualer og rutiner der eteriske oljer er viktige
  • Egne videoer med avspenning og meditasjon i kombinasjon med eteriske oljer
  • Jeg vil daglig (minus helg) bruke ca en time i gruppa i løpet av kursperioden for å følge med på alt som skjer og være en ressurs for dere, dersom det kommer spørsmål og betraktninger. Det er så fint å kunne dele.

All kursinformasjon vil bli gitt deg via en lukket Facebookgruppe. Jeg inviterer deg inn i felleskapet dagen før oppstart av kurs (søndag 6. november) og når kursavgiften er betalt.

For å få nytte av dette kurset må du være på Facebook, da all undervisning vil skje via gruppen.

PS! Her er ingen eksamen, ingen press, kun sanselig glede og med et håp om at du, ved kursets utgang, sitter igjen med en bred forståelse av hva eteriske oljer er både i teori og praksis, og hva de kan gjøre for deg i ditt liv.

Tidligere kursdeltakere sier:

«Jeg har tatt flere kurs hos andre, men aldri opplevd et så fantastisk godt strukturert og ryddig kurs, med så mange kunnskapsrike live sendinger og bonusinformasjon på så kort tid! Jeg har brukt eteriske oljer i 3-4 år, men føler at jeg nå virkelig lærer masse for første gang. Din tydelige tale, dine kunnskaper og respekt for oljene, jeg bare digger dette, og har lært mye med å følge din struktur, lese i boka di, (noterer mye der, så den boka er full av forskjellige farger). Ingen av dine livesendinger føles lange, tvert om, jeg er så sugen på alt du kan, og vil bare ha mer. Er så takknemlig for at jeg impulsivt kastet meg med på dette! Takk Gry Hammer, setter stor pris på din kunnskap, også om eteriske oljer. Jeg henger med, tar modulene i rekkefølge, fantastisk organisert! » -Rigmor Riise

«Eg har deltatt på nettkurs om Eteriske oljer med Gry Hammer, og vart full av kunnskap og nysgjerrigheit. På kurset gjekk me grundig gjennom boka som Gry har gitt ut, og ho tok oss med i eit djupdykk i oljer; oppbygging, eigenkap og bruksområder. Ho lærte oss enkle meditasjonøvelser og tok oss med på ei harmonisk reise. Eg var heilt uerfaren, men sit no med mykje kunnskap og kan vidare leika meg i olje- eventyret. Takk Gry for eit fantastisk kurs og ein open ny verden» – Alvhild Bidne

Her får du en oversikt over kursets oppbygning, det blir to til 3 livesendinger per uke, disse lagres i gruppa slik at du kan se dem når du ønsker.

Uke 1/modul 1

Livesending kl 19, mandag 7. november (Du kan se alle sendinger i etterkant, om du ikke kan være med på angitt klokkeslett)

Hei og velkommen. Gjennomgang av kursinnholdet over de tre neste ukene slik at du får oversikt. Innhold: hva er eteriske oljer? Hvordan virker de og hvordan brukes de trygt og riktig.

Oppgaver til selvstudium og selvutvikling, dette skal være gøy, senk skuldrene og la sansene råde.

Bonussending uke 1: Hvordan kan eteriske oljer støtte deg når du overveldes av sterke følelser, som hindrer din livskvalitet (frykt, sinne, bitterhet, angst) og praktiske råd til hvordan de kan brukes.

Uke 2/modul 2

Gjennomgang av mine (og dine) favorittoljer. Dette blir en uke med mye nerding på enkeltoljer, jeg deler flere videoer med grundig gjennomgang av mange eteriske oljer.  Kanskje intenst, men du vil huske oljene på en helt annen måte enn du gjorde før denne uken, og du kan ta det i eget tempo.

Bonus uke 2. Eteriske oljer, forsiktighetsregler og allergier. Ved feil bruk kan noen oljer utløse både hudirritasjon, men også allergiske reaksjoner. Noen oljer er også virkningsfulle ved allergiske reaksjoner og kan lindre/dempe. Disse aspektene ved eteriske oljer vil jeg snakke om.

To ekstra videoer hvor jeg lærer deg å bruke Tankefeltterapi for å bearbeide sterke uønskede følelser.

Uke 3/modul 3

Hvordan lage eteriske oljeblandinger etter ulike behov. Jeg viser hvordan du lager antiaging-oljer til ansiktet, blandinger for sår hud, hodepine, stive ledd, tette luftveier, hjerteåpning, eksem og for magesmerter, mm. Full fokus på praktisk bruk både i duftspreder, på huden og hvordan bruke de riktige oljene innvortes.

Jeg tar deg med over alt i huset og viser hvordan jeg bruker dem.

Bonusvideo 1. Eteriske oljer og det enteriske nervesystemet, hvordan kan eteriske oljer nyttes for å dempe fordøyelsesvansker. Du også få gode råd til praktiske øvelser for å dempe stress og fordøyelsesbesvær.

Bonusvideo 2. Gjennomgang av chakrasystemet og eteriske oljer.

Eterisk klem

Gry

Gry Hammer

View Arrangør Website