Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hjerteåpnende yoga med Anita og Gry

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

10. januar @ 19:00 31. januar @ 20:00

Å leve livet med et åpent hjerte kan være krevende i en tid full av frykt og for mange også ensomhet. Vårt ønske er å formidle yoga på en måte som hjelper deg til å våge å leve hjertestyrt og møte livet med tillit. 

Vi deler fysiske øvelser og pusteteknikker som fjerner spenninger, gir økt sirkulasjon og åpner hjertet for livet. Dette ønsker vi å dele med våre kursdeltakere over de neste 4 mandager. Sendingene skjer live i en lukket FB-gruppe, hver mandag kl 19, og varer i en liten time. Du har tilgang til alle sendingene ut februar.

Gjennom fire mandager i januar vil du lære konkrete og hjerteåpnende øvelser fra yoga, formidlet av to erfarne yogalærere. Øvelser du kan ta med deg og bruke resten av ditt liv.

Anita Sharma har sine røtter fra både den indiske og norske kulturen og formidler yoga på en måte som gjør det tilgjengelig for alle. Gry bruker Anita fast som yogalærer på sin årlige Livsendrende kvinnehelg og kvinnene elsker denne unike yogalæreren.

Gry har undervist i yoga siden 2007 og har sin jordnære måte å formidle det yogiske budksapet på.

Hjertelig velkommen til yoga-januar med oss <3

Beste hilsen

Anita og Gry