Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

DAGSKURS PERMAKULTUR OG MATKUNNSKAP, MED JAN BANG OG GRY HAMMER

5. september, 2021 @ 09:30 - 18:00

kr2 400

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Permakultur-mester Jan Bang og forfatter og kursholder Gry Hammer har  laget et dagsseminar som de gleder seg stort til å utføre for engasjerte kursdeltakere.

Tema er permakultur og matkunnskap, og du vil få en vid forståelse for hva permakultur er og hvordan du selv kan anvende prinsippene bak denne regenerative livsstilen i dine omgivelser.

Du vil også få kunnskap om hvordan maten er en vesentlig del av samme regenerative prinsipp.

Seminaret byr på en salig blanding av teori og praksis, for vi ønsker at du skal både forstå teorien, men også sanse og høste praktisk erfaring. Fra jord til bord. Jan Bang har i en mannsalder formidlet permakultur gjennom kurs og bøker både i inn og utland og anses som en av de største ressurser på tema.

Inkludert i prisen er et nærende måltid basert i stor grad på det som høstes i hagen. Det vil være nydelige smaker for både vegetarianeren og kjøtteteren.

Sted: Røyseveien 138, 3530 Røyse (Gry Hammer sitt hjem), 1 time buss fra Gardermoen, 50 min buss fra Oslo (timeekspress går hver time). Si fra om du kommer langveis fra, så hjelper vi deg med å finne egnet overnatting.

BINDENDE PÅMELDING!

Program for dagsseminar, søndag 5. september, 2021

09:30
Ankomst og noe å bite i.

10:00
Introduksjon av deltagere. Program og logistikk.
Permakultur. Prinsipper, etikk og bakgrunn.
Tur rundt stedet, hagedesign, jord og planter. Tidligere kursdeltakere inviteres til å dele sine erfaringer siden sist.
Permakultur design øvelse.
Pause med forfriskninger.
Vi høster fra hagen.

13:00
Lunsj

14:00
Mat og kroppen i lys av naturens naturlige syklus, ånd og materie.
Fermentering av ferske urter og hageplanter, konservere ved hjelp av fermentering, tørking, sylting og salting. Teori og demo-workshop. Alle får med seg noe hjem.
Pause med forfriskninger.
Praktiske Permakultur tips for hage og mat.
Veien videre, hva tar vi med oss, evaluering.

18 00
Avslutt og avreise.

Under ser du bilder fra vårens kurs:

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
5. september, 2021
Tid
09:30 - 18:00
Kostnad:
kr2 400

Arrangør

Sted

Røyseveien 138
Røyseveien 138
Vik i Hole,Røyse3530Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside