ETERISKE OLJER FOR KROPP, SJEL OG SINN – EN BOKOMTALE AV GRY FOSSTVEDT – NORSK AROMATERAPISKOLE

Jeg ble svært glad da min læremester i naturmedisinsk aromaterapi, Gry Fosstvedt, ville skrive en bokomtale av min personlige bok Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn. Ønsker du å gå dypere inn i forstståelsen av hvordan eteriske oljer kan virke terapeutisk, så anbefaler jeg hennes utdanninger. Du finner hennes ulike kurs, og nettbutikk på www.aromedica.no

Her kan du lese bokomtalen:

Interessen for eteriske oljer og aromaterapi har fått en ny oppblomstring de siste årene, og mange vitebegjærlige brukere har ønsket veiledning. Elementære kunnskaper om oljene, bruksmåter og forsiktighetsregler er jo essensielt, også for nybegynnere.

Gry Hammers bok; Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn, er et utmerket bidrag til at folk kan nyttiggjøre seg oljene på en trygg og inspirerende måte. 

Klart, grundig og velstrukturert forklarer hun fenomenet eteriske oljer, og gir allsidig og lettfattelig informasjon om de viktigste sider ved naturmedisinsk aromaterapi. 


De eteriske oljene har vært en viktig del av Gry Hammers liv i flere tiår, og hun har utviklet et svært personlig forhold til dem.

Boken tar for seg helt essensielle fakta ved faget, og viser de utrolig mange muligheter eteriske oljer har; fra velvære og glede i hverdagen, som husapotek ved livets små og store problemer og uhell, til økologisk skjønnhetspleie, spennende kulinarisk bruk, og yoga og meditasjon. Her får alle typer særinteresser næring!

Beskrivelsene av Gry Hammers yndlingsoljer dekker de nødvendigste fakta, men også hennes egne erfaringer, og hun deler raust sine oppskrifter. Derfor blir boken aldri tørr og kjedelig. Utsøkt billedmateriale gjør den også til en estetisk nytelse. 


Som en begynnerbok er dette virkelig en skattekiste; omfattende, praktisk og inspirerende. Naturmedisinsk aromaterapi er et krevende akademisk fag og ønsker du å gå i dybden så inneholder Gry Hammers bokliste til videre lesing mange viktige titler. Start gjerne med dr Jean Valnets «The Practice of Aromateapy» og Robert Tisserands «The Art of Aromatherapy». Kurt Schnaubelts bok kan også anbefales. 


Som en av Gry Hammers lærere takker jeg for den fine omtalen hun har gitt meg. Jeg er glad for å ha styrkes hennes engasjement i faget og bidratt til å utvide perspektivet.

Gry Hammers bok er avgjort en erfaren forfatter verdig, og den vil uten tvil være til glede og nytte for mange!

Gry Fosstvedt, Aromedica, Norsk Armaterapiskole 

www.aromedica.no

gry.fosstvedt@gmail.com

Kategori: Kategori: Eteriske oljer, Eteriske oljer

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!