ET LITE PARTI TØRKEDE REINSDYRHJERTER KAN NÅ KJØPES I MITT SPISKAMMERS

Jeg har fått et nytt lite parti med speka hjerter av rein for salg i mitt spiskammers. De er ikke tilsatt
nitritt, noe som er viktig, mener jeg. Jeg har kun 22 stykker, så da blir det først til mølla-prinsippet. Du finner dem for salg via paypal om du trykker på knappen som heter: Handle i mitt spiskammers. De koster ca kr 600,- per kg. Dette er 200 kroner billigere enn mange andre steder det selges reinhjerter. God pris med andre ord!  Og det er IKKE utsolgt, selv om dere kanskje har sett den informasjonen i mitt spiskammers. Det var meg som ikke hadde oppdatert informasjonen. Sorry!

Du har nå mulighet til å kjøpe tørrfisk, viltmorr og stølsmorr i mitt spiskammers. Familiemorr er utsolgt og kommer for salg om et par uker.

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!