Enkel Chiapudding med hjemmelaget kokosmelk til forlystelse

Jeg er fryktelig glad i chiapudding. Lenge lagde jeg den med hjemmelaget mandelmelk men i det siste er jeg blitt forelsket i hjemmelaget kokosmelk. Det er lett og raskt å lage, nydelig, mettende og nærende. Hva mer kan man trenge til lunch? Siden jeg har hjemmekontor smeller jeg denne sammen til frokost og lar den stå til lunch før jeg topper med det jeg måtte ønske og nyter :o)
Oppskrift Chiapudding med hjemmelaget kokosmelk
1,5 dl kokosrasp, økologisk- kjøpt på meny/ultra

3 dl vann
4 ss chiafrø, hvite denne gangen
12 dråper stevia english toffe
1 ss lønnesirup/yacon/ rå honning
Et dryss ekte vaniljepulver
1 ts ceylon kanel

Kjør kokosrasp og vann i blender/stavmikser/kjøkkenmaskin og evs sil gjennom nøttepose eller finmasket dørslag. Bland deretter chiafrøene og de øvrige ingrediensene i kokosmelken og rør godt sammen. La stå i to timer eller mer, slik at frøene sveller opp og blir lettere å fordøye.

Her har jeg toppet med nydelig sprø müslimix (skal dele den med deg veldig snart) og sprinklet et par ts lønnesirup over. Pyntet med bananskiver rundt det hele.

Siden dette nesten ble et helt iherb innlegg, minner jeg om rabattkoden min DOK562 som du kan bruke for å få 5 dollar avslag på din første bestilling. Det er rett og slett fantastisk med en nettbutikk som tilbyr alt mellom himmel og jord for sånne raringer som meg. Billig og rett i postkassa, julaften flere ganger i måneden :o)
Enjoy!

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!