ENDELIG ER FAMILIEMORR OG STØLSMORR FOR SALG IGJEN HOS NATURLIG LIV

familiemorr-hele

Den nye ladningen spekepølser ble strålende god, om jeg får si det selv. Pølsene er som vanlig rundt 300 g. Ved tilfeldig veiing var de fleste i overkant av 300 g noe som gagner kjøperen. Dette er noe produsenten min forsøker å få til hver gang, at pølsene skal være ca 300 gram, siden jeg selger pr stk-pris, men det vil variere noe fra produksjon til produksjon og det er tørkingen som påvirker dette.

Det er en sak jeg synes er litt dumt med dette pølseeventyret mitt og det er at jeg ikke har råd til å produsere opp store ladninger pølser en gang i året, slik storegubbene gjør. Om jeg hadde hatt mulighet til det hadde det vært jevn forsyning til dere hele året rundt. Det ville da også blitt jevnere resultat/kvalitet fordi det å tørke  på ulike tidspunkt i løpet av året gjør at tørkeprosessen påvirkes av ytre faktorer som temperatur, luftfuktighet, månefaser osv. Drømmen er altså å kunne produsere opp et par tonn av hver type i januar og få dem tørket lenge og naturlig på den beste tiden for tørking, kanskje det kommer en dag!

Jeg vil produsere opp ny ladning når temperaturen blir lavere ut på høsten, slik at ny forsyning kommer først i oktober/november. Så løp og kjøp, fyll kjøleskapet og ha knuskren og gullegod næring i måneder fremover!

Begge nettbutikkene opererer med ulike kvantumsrabatt-ordninger, som dere kan sjekke ut. Vi spiser en pølse per dag i vår husholdning så det er smart å tenke litt større og langsiktig når du handler. Det ganger lommeboken også med tanke på elleville portopriser som Posten opererer med.

Link til Naturlig Liv får du HER!

Link til Duggurd får du HER!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!