Eksempel på en typisk frokost/lunch/kvelds!
Jeg blir stadig spurt om jeg kan lage en meny-liste over hva vi spiser i løpet av en dag eller en uke. Jeg oppmuntrer da alle til å prøve å hente inspirasjon og derfra eie oppgaven selv. Men jeg skal forsøke å lage en slik liste snart fordi jeg vet selv at det kan være vanskelig å se for seg hvordan man skal få et sunt kosthold til alle måltid og hele tiden. Av og til blir det vanskelig for alle. Men her er nå ett eksempel på et måltid som ofte serveres her i hus for både store og små. Eggerøre av egg fra glade og organiske fôra høner. Spekepølse uten nitritt og annet rask- fra Villsaukongen, de eneste som kan måle seg med svigermor sine vidunderlige elgpølser. Jeg har alltid mye urter i eller til maten. Urter er gode fordøyelseshjelpere og gir ekstra tilskudd av vitaminer og mineraler i tillegg til å piffe opp all mat som smaksforsterker. Persille eller basilikum står alltid på bordet og barna «gresser» jevnlig av dem 😉
Bompi-saft full av protein og andre godsaker, er et fast innslag ved flere måltid for dag. Oppskrift kommer snart!
Bløtlagte og tørka sprø mandler i en skål er også ofte å finne på bordet.