Den dagen jeg dør, ønsker jeg å havne midt opp i en evigvarende og himmelsk matfestival- akkurat som denne:

KOM, SMAK, NYT OG KJØP PÅ FORSMAK!

 Husker dere at jeg fortalte tidligere denne uken at jeg skulle på denne matfestivalen? Det var en vidunderlig dag og jeg fylte handleposen min med upasteuriserte oster og smør fra mange ulike produsenter. Jeg fant rå, kaldslynget honning og spiste meg fra bod til bod i en deilig lykkerus. Jeg ELSKER mat! Så enkelt er det. Var der sammen med min kusine og hennes beloved.

Meg og min kusine Audrey. Hun har en sinnsyk teft og den kjempefine fashion-bloggen www.thebeautifulcollector.com . Jeg er ikke akkurat fashion-queen, men vi har alltid hatt en stor felles interesse i mat. I alle familiesammenkomster så er det to personer som konsekvent, og uten unntak sitter igjen til slutt og tygger ;-). Vi har et superspennende prosjekt på gang og har faktisk skrevet kontrakt i dag! For det er jo skummelt å skulle inngå et business-samarbeid med en god venn og slektning. Da er en kontrakt fin å ha som bakteppe. Hun drar til New York på søndag og kommer til å gjesteblogge her et par ganger i løpet av de neste månedene. Det gleder jeg meg til!
Lover forresten å dele med dere hva det er vi pusler med om ikke så alt for lenge :o)

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!