DAGENS LØNSJ OG LITT TIL…

Dagens lunsj består av fenalår uten nitritt, melkesyregjæra surkål, byggottorester, urter og en tonn upasteurisert parmesan. Mineralrik te av brennesle og et glass kefir sørger for et vidunderlig optimalt måltid som gjør at det blir Hammer-kraft i timesvis! Oppskrifter på surkål og byggotto finner du på bloggen min. Bare gå i  søkefeltet til høyre i margen :o)

Ellers leter jeg hysterisk etter kabelen som sørger for at alle bildene mine kommer seg inn i datamaskinen slik at jeg kan viser dere alt jeg har styra med de siste dagene. Skjønner ikke hvordan jeg klarer å skape dem gang på gang- disse kabelmysteriene….

Under ser du meg og de tre andre kraftmødrene som ble intervjuet i går av Kamille. En liten utladning etter at vi hadde stått oppstilt i laaaang tid. Rabarbra er strålende sesongvare forresten.

Tara Helse fulgte et av mine kurs i melkesyregjæring tideligere i vår. Reportasjen kommer i neste utgave som kommer i butikkene 4. juni, så løp og kjøp. Det er hun der Nadia Hasnaoui som er på forsiden.

Kategori: Kategori: Mat og oppskrifter

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!