Dagens lunch

 
Det kan gå mange dager uten at jeg blogger det jeg spiser, så i dag fant jeg ut at jeg skulle ta bilde av luchen min. Den er litt ekstra luksuriøs i dag, ettersom jeg lagde rundstykker i helgen, behørig bløtlagt og riktig behandlet i forkant, lyse, tantete og fantastisk gode. Oppskrift kommer snart! Som oftest er det surdegsbrød på fatet, men ganske så tynne bruker de å være- for det er pålegget på toppen som skal gi deg næring, da brød i seg selv ikke akkurat er en næringsbombe. Surdeigsbrød er imidlertid det sunneste brød du kan spise! Godt med upasteurisert smør skal det også være mellom skiva og pålegget.
 
I dag hadde jeg røkt villaks med en stor dæsj upasteurisert rømme på toppen, litt sauerkraut, mye mer fenalår enn du ser på bildet (spiste en god del før jeg kom på at jeg skulle ta bilde av lunchen ;-)) og de fantastiske rundstykkene med en tykk skive upasteurisert ost fra Valdres og enda litt mer røkt villaks med rømme på. Mettende og god lunch  har det i alle fall vært for vomma buler godt her jeg sitter og skriver. Men hei, nå må jeg jobbe videre folkens! Ha en strålende dag videre vekk :o)
 

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: , ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!