DAGENS LUNSJ!

Yoghurt med lett ristede pinjekjerner og honning har jeg vært avhengig av i over 10 år. En venn av meg var på mat-ferie i Europa for mange herrens år siden og reiste fra sted til sted, oppsøkte små spisesteder og ba om å få  servert det beste de visste. En morgen hun var i Hellas gikk hun inn på et bittelite lokalt spisested og ba om det de selv likte best å spise til frokost. Da fikk hun denne retten. Det er helt vidunderlig og oftest spiser jeg den til frokost, men passer når som helst. Hjemmelaget yoghurt, lett ristede pinjekjerner (nei, disse bløtlegger jeg ikke da de ikke er spesielt rike på antinæringsstoffer og spises såpass sjelden at det må gå bra) og kaldslynget honning som jeg smelter forsiktig i en liten sak på ovnen, ikke så den blir varm, men såpass flytende at den kan helles over kjernene. Nyyyyyyyydelig!
Hjemmerøyka lakssurdeigsblings med godt setersmør under. Mat for Mons alt i sammen!

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!