3 dl mandler, bløtlagt over natten(minst) og tørket i dehydrator/evt. ovn til knusktørre og sprø
2 dl dadler, kjøper mine billig i innvandrerbutikken
3 store toppa ss organisk peanutsmør
3 ss yaconsirup (evt. honning)
3 ss råkakao (evt. 2 ss «vanlig» kakao)
2 ss kokosolje
2 ss sterk dekaffinert kaffe (kan sløyfes)
En klype salt uten antiklumpemiddel
Et dryss ekte vanilje (kan sløyfes)
Kjør mandlene i kjøkkenmaskin med S-blad til knust. Tilsett deretter de øvrige ingrediensene og ett par minutter til blandingen former seg til en ball.
Form kuler i ønsket størrelse, legg utover et fat og sett i fryser eller kjøleskap for å bli faste i konsistensen. Deretter oppbevar i luftett boks i kjøleskap eller fryser.
Disse er farlig gode og fine å ha med på piknik og tur i skogen nå når været er blitt kaldere, de holder seg fine og faste i konsistensen!
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookies
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.