COCO BAHIA SOFTIS LOOK ALIKE :O)))))

 Jeg husker godt den siste sommeren før jeg begynte å sommer-jobbe. Jeg ble 14 år og det var den varmeste og mest solfylte sommeren jeg kan huske. Vi lå på Seljesanden til vi ble gyllenbrune og stakk daglig innom butikken og kjøpte kokos-saft-isen Coco Bahia. Den var superpopulær, men forsvant av en eller annen mystisk grunn like raskt som den kom.
Jeg har i alle år forsøkt å finne en god etterligning uten å lykkes, før nå. Selv om denne er kremet og ikke en saftis, så minner smaken bemerkelsesverdig mye om isen fra tenåra.
Oppskift
1 boks økologisk kokosmelk
1/3 frisk ananas
1 toppa ss ektra virgin kokosolje
Blend, hell i is-former, frys og nyt 🙂 
Så anbefaler jeg dere å sjekke ut bloggen til bloggsøsteren min Vibeke, hun har nemlig postet en superdeilig is-oppskrift i dag!!! Sjekk her.
Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord:

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!