Bompisaft er naturlig proteindrikk som gir superkrefter for store og små. Hurra for EKTE supermat!

For de av dere som leser bloggen min nøye, så vet dere at jeg har hatt prosjekt gelatin på agendaen de siste månedene og har høstet gode resultater i form av stuttende helse og livskraft. Jeg kan ikke rose godt nok gelatines universalvirkning på kroppen og vil du dypdykke i informasjon om hvorfor det er så genialt, anbefaler jeg deg å lese boken min Kraft og andre styrkedrikker. Gelatin er rent protein som bygger opp alt kollagen i kroppen, normaliserer magesyreproduksjon og helbreder tarmskader. Med andre ord bør alle som har en form for ubalanse i kroppen kjøre på med gelatin.
Aller best er det å få i seg gelatin i form av gode gammeldagse kraftsupper, der du koker beina både lenge og vel (langt lengre enn alle vanlige oppskrifter på kraftkoking anbefaler) og på den måten få ut de verdifulle mineralene som ligger helt inn i margen. Jeg lager kraftsupper og fryser ned gelatinen slik at jeg har kraft lett tilgjengelig for dager der jeg må bruke tiden på annet enn slow food.
Gelatin eller kollagen i pulverform er den ultimate fast food løsningen, det er enkelt og genialt. Det jeg ofte gjør er å koke opp 2 liter vann hver morgen og tilsette 4 ss kollagenpulver og 5 dl blåbær (andre bær er også godt). Når gelatinen er oppløst og vannet kjølt ned noe ( i kraft av de frosne bærene) kjører jeg blandingen i blender eller med stavmikser og siler ut frøene i et finmasket dørslag og søter med stevia og rå honning eller lønnesirup (naturlig søtning). Voila, så har du styrkedrikk du må lete lenge etter. Vil du ha ekstra næring hiver du i et par never tørket eller frisk brennesle (som er helt gratis og den mest mineralrike landplanten som finnes) men da blir ikke fargen like saftete.
Siden prosjekt gelatin ble innført har alle i huset fått økt muskelmasse  og ikke minst ser jeg på min sønn at han får mengder med energi når han drikker bompisaft. Han har den med i barnehagen og drikker det stort sett til alle måltider der brødmat serveres, da gelatin komplementerer aminosyreprofilen i måltidet slik at det blir mer god næring for kroppen. Oj, nå ble jeg nerdete merket jeg, så jeg slutter her :o)
Konklusjonen er at gelatin er bare sunt og gjør bare godt.
Et kollagenpulver vil også ha god effekt og kan erstatte gelatinpulver. Jeg liker da å bruke kollagen fra www.isblå.no som tilbyr kollagen fra villfanget torsk, et bærekraftig alternativ.
Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!