BLOGGING OG HVERDAGEN…

Sommerferien er over for meg og mine. Mandag er sønnen vår sin første skoledag (denne dagen er alltid et sippe-prosjekt for meg, blir alltid like rørt). Hverdagen er tilbake. Godt er det!

Neste uke kommer det tips til mat for de minste i barnehagen og for de litt større som går på skolen. Jeg vil fortelle hvordan jeg har gjort det og hvordan jeg løser denne «utfordringen» i dag. Mange spør om dette, så da ønsker jeg å vie det litt oppmerksomhet her på bloggen.

Så kommer jeg til å fortelle dere om den neste boken i føljetongen om viktige bøker å lese om tradisjonelle måter å leve og spise på og hva man da bør vektlegge. Denne boken er skrevet av selveste Weston A. Price. Gleder meg til å dele den med dere.

Husk også den felles bloggen jeg og mine bloggsøstre lanserte rett før sommeren; www.kraftmamma.no Forsøket vårt er å samle kreftene våre til å samle flest mulig rundt tradisjonskostens bord. På sidene våre finner du et forum som jeg sterkt anbefaler deg å registrere deg i og delta aktivt. Man skal ikke undervurdere fellesskapet knyttet til en felles interesse, så lenge det er preget av positivitet og et ønske om å hjelpe hverandre. Slike kraft-krefter kan flytte fjell 🙂

Her finner du meg på Instagram. En morsom verden der jeg er ganske aktiv, ettersom det er en enkel og rask måte å dele øyeblikk, mat og annet fra hverdagen min på. Du er hjertelig velkommen til å følge meg der, men du må få din egen konto på Instagram for å kunne gjøre det, noe som er gjort på 1-2-3.

I neste uke skal jeg også lage kvass, det ultimate helsedrikk laget på gjærede rødbeter (oppskrift finner du i fermenterings- e- boken min) og starte jakten på ferie-magen (flere med meg?)

Kategori: Kategori: Ukategorisert
Stikkord: Stikkord: , ,

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!