MEDITASJONER TIL DEG

Det er så mye i livet som kan være overveldende, både øyeblikk og følelser. Når vi blir fanget i vårt eget negative, stressende og fryktbaserte tankekjør, så kan meditasjon hjelpe deg til å roe tankene og komme hjem til deg selv.

Yoga åpenbarte seg for meg da jeg var 19 år og har siden vært livsviktig for meg- kanskje min aller beste hjelper for å mestre livet. Yoga har lært meg livskunst gjennom å tydeliggjøre at jeg består av kropp, sjel og sinn. Det vil si at jeg må ta vare på hele meg for å være et balansert og velfungerende menneske.

Meditasjon er en viktig gren i yoga og en av mange måter å tilstrebe balanse. Vi lever i en tid hvor vi sammenligner, vurderer og perfeksjonerer ut fra ytre definerte kriterier. Vi vil aldri lykkes i denne massekulturens jag etter perfeksjon og permanent lykke. For ingen er perfekte og lykken kommer som streif eller blinkskudd. Tror vi at dette er permanente tilstander som kan oppnås hvis bare …, så har vi oppskriften på å føle oss mislykkede og alt annet enn perfekte.

Gjennom meditasjon kan du gjenopprette homeostase, finne ditt unike nav, finne dine verdier som du ønsker å navigere gjennom livet etter. Du kan bruke meditasjon til å finne veien hjem til deg selv, når du har vært på bærtur. For det er fort gjort å gå seg vill i en hverdag som er lite tilpasset vår menneskelige natur- og da er det godt å vite at du har verktøy som raskt fører deg tilbake dit du behøver å være for å kunne leve et godt liv der du porsjonerer energien din etter formål.

Jeg utdannet meg til yogalærer gjennom flere år i Stockholm, under Ulrica Norbergs kyndige ledelse. Jeg har siden 2007 undervist vinyasayoga, yoga for gravide og medisinsk yoga.

Så tok livet mitt overhånd. Jeg fikk til sammen fire barn hvor det ene er alvorlig hjertesykt. Livet som mamma til fire og oppgaven med nære og ære mine barn ble hovedfokus. Jeg har behøvd å være sterk i denne fasen i livet og har delt min personlige reise gjennom blogg, bøker, kurs og foredrag- men jeg har savnet å kunne dele mer av den yoga som har vært så livsviktig for min livsmestring.

Etter mange års jakt fant jeg endelig den rett til å løfte mitt savn til noe fysisk og konkret å dele med deg. Musiker og produsent Abel Eitland har laget musikken til meditasjonene mine og det har vært en givende prosess å bli kjent med et så musikalsk og talentfullt menneske. Det er med et åpent og takknemlig hjerte at jeg kan dele meditasjonene vi har skapt sammen- med deg og for deg. Jeg håper du får stor nytte av meditasjonene i ditt liv.

Kategori: Kategori: Meditasjon, Stress

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!