BLI MED MEG PÅ BODY MIND SPIRIT FESTIVAL

Vi lever i en tid hvor alt skal skje i den fulleste fart og det kan være strevsomt å mestre livet med all inntrykksmaksimalisme. Livsmestring er blitt viktig for meg og strategiene for å oppnå indre ro når det stormer rundt meg er blitt mange. Alt etter hva jeg står i så plukker jeg fra en skattekiste slik at jeg tåler å stå i og fungere i et samfunn som jeg mener er grunnleggende unaturlig for mennesket å leve i. Vi skal bli best i alt, være hjernesterke, magesterke, rumpesterke og følelsessterke. Det er ikke alle som får til dette, og følelsen av å ikke strekke til, å henge med i svingene- det skaper stress.

Jeg gleder meg masse til å sette av en hel helg til å dele alle mine lidenskaper under årets Body Mind Spirit Festival. Det skjer helgen 23.-25. november og jeg håper du blir med på hele moroa. Jeg skal holde foredrag, ja opp til flere, både fredag, lørdag og søndag. I tillegg vil jeg ha stand med mine bøker og produkter. Min kombuchaprodusent er selvfølgelig der og tilbyr verdens beste kombucha ifølge Pepper i DN SMAK. UR kraft + kolonial serverer kraft, URgryte og goden milk. Er det ikke fantastisk??!!

Her er oversikt over mine ulike foredrag

Fredag kl. 13-13.45: Foredrag: Fermentering

Fermentering er en gammel konserveringsteknikk som er blitt supertrendy. Ved å fermentere (melkesyregjære) grønnsaker og annen mat, lager du matvarer som er sunne og næringsrike. Spesielt bra for deg som trenger en bedre bakteriebalanse i tarmen. Gry Hammer er en av Norges fremste fermenteringseksperter, og har skrevet bestselgeren «Fermentering», Den Moderne jeger blant andre. Hun tar oss gjennom en praktisk og teoretisk reise gjennom fermenteringens verden.

Fredag kl. 15-15.45: Foredraget:  La hjerte styre

Et bevisstgjørende foredrag som gir deg mange praktiske råd til å finne kraften i deg til å leve det livet du ønsker.  Det handler om å leve hjertestyrt, og jeg deler mine beste råd til et liv i balanse med fokus på bærekraft og egenomsorg. Hvor er vi, hvem ønsker vi å være, hva er viktig for å leve gode liv? Vi trenger å skape litt mer rom til å være menneske, til å se hverandre i øynene, til å favne de menneskene som er oss aller nærmest, til å la oss nære av naturen ved å være mer i den. La oss bli litt mindre hodestyrt og litt mer hjertestyrt. Hjertet er det største elektromagnetiske feltet i hele kroppen. Ergo er hjertet vår viktigste antenne når vi møter verden. Vi kan med fordel la oss lede av våre hjerter – og verden vil automatisk bli et bedre sted.

Lørdag kl. 11-11.45: Foredraget: Hele deg

Hele mennesket må ivaretas for sunn helse og livskvalitet. Helhetlig tilnærming karakteriserer den yogiske tradisjon. Gry Hammer gir sine mest nærende råd for å ivareta hele mennesket: kropp, sjel og sinn. Alt handler ikke bare om maten, sier hun. Hun avslutter med å vise yogaøvelser som er enkle nok til at du klarer å gjennomføre dem i din hverdag. Et foredrag å bli klokere av.

 

Lørdag kl. 15-15.45: Kombucha-workshop

Lær å lage din egen enzymrike og magevennlige kombucha. En leskende og smakfull fermentert drikk med dype røtter i menneskehetens matkultur. Gry forteller deg hvorfor kombucha er smart å drikke og viser deg hvordan du lager den. Du får smaksprøver av Gry Hammer sin egen kombucha. Dette blir en sanselig og informativ workshop som hjelper deg med å få fermenteringen inn i din egen hverdag.

 

Søndag kl. 12-12.45: Rest & digest

Tema er fordøyelse og hvordan du finner god helse i å finne balansen mellom aktivitet og hvile.

Søndag kl. 15-15.45: Yoga Nidra, dyp avspenning, med Gry Hammer og Abel Eitland (musiker + produsent)

(SAL F)

Av alle mine kreative prosjekter er kanskje dette det aller mest givende jeg har styra med på lang tid. Jeg jaktet i flere år på den rette personen- og siden i vår har jeg jobbet med musiker Abel Eitland som er i besittelse av den mest sjelfulle stemme som tenkes kan. Han har laget musikk og mantrasang til mange av mine meditasjoner som jeg har brukt gjennom årenes løp som yogalærer. Vi har verdenspremiere på årets Body Mind Spirit Festival (tidligere alternativmessa)23.-25. november og jeg gleder meg som et barn

Den 45 minutters lange meditasjonen med oss er på søndag, men jeg holder flere foredrag hver dag og du finner meg og alle mine bøker og produkt på stand også, alle dager? Sikre deg plass til hele festivalen og alle de fantastiske og mangesidige opplevelsene du kan få denne helga på.

PROGRAM BODY MIND SPIRIT FESTIVAL

BILLETTER

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!