BØLGEN FISK KJØRER NYDELIG VILLFANGET FISK RETT HJEM TIL DEG OVER HELE ØSTLANDET

Tror du gleden var stor da Øyvind, som driver Bølgen Fisk, banket på døren min i går? Nå er en av mine store frysebokser fylt til randen med flotte fileter av sei, torsk, flyndre, reker, kongekrabbe og kveite, alt fra det villeste havet. Nå har jeg fisk, kraftknoker og kjøtt helt til neste høst og høste- og sankergenet mitt er aldeles tilfredsstilt. Rekene er nydelige og stekt kveite står på menyen til middag i dag. Du milde, for en lykke! Neste gang skal jeg be han ta med torskehoder for å lage den flotteste kraften! Gjør det samme du også.

Jeg oppfordrer deg til å ta kontakt med Øyvind og teamet hans for å høre når han kan sveipe innom deg neste gang. Jeg har forhandlet frem en spesialrabatt for alle mine lesere. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi kodeordet Fra jord til bord eller Gry Hammer når du kjøper eller bestiller- og du får 10%. Alt for deg!

Jeg blir så glad når jeg treffer folk som skaper et så fantastisk tilbud. Så heia Bølgen Fisk og heia Øyvind som er primus motor for det hele. Jeg har en god venninne som har bodd i kollektiv med fyren fra gammelt av også, som går gullegod for han, så da er CVen i orden også. En strålende kar altså, med gode intensjoner. Sånt kan vi like og sånne bedrifter bør vi støtte. Sant, ja?

Kontakt dem for bestilling og prisliste HER!

Les mer om Bølgen Fisk HER!

Om linkene plutselig ikke skulle virke så får du telefonnummeret her: 959 94 356 og e-posten her: bestill@bolgenfisk.no

 

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!