BØKENE MINE ER FORSINKET – DE SITTER FAST I ET CONTAINERSKIP OG KOMMER SEG IKKE LØS FØR LILLEJULAFTEN, TIDLIGST!

Jeg er så inderlig lei meg, men fikk i dag melding om at bøkene ikke kommer til Oslo havn før lørdag 21. desember.

Bøkene var forventet å ankomme Oslo havn den 12. desember, så ble denne datoen utsatt fra rederiet til den 18. desember fordi skipet med bøkene ankom Hamburg noen få timer etter at skipet til Oslo dro fra havnen. På grunn av uvær og kranproblemer ankommer skipet først 21. desember. Siden det da er helg og juletid blir den kanskje losset den 23. desember, men muligens først den 27. desember. Jeg beklager på det sterkeste at det har blitt slik, jeg var bombesikker på at jeg hadde gjort en avtale som var til å stole på. Shipping og varelast er tydeligvis en lunefull bransje som jeg har visst lite om til nå.

Jeg kan tidligst få sendt deg bøkene i romjulen, men kanskje ikke før helt sist i desember. Er bøkene planlagt som julegaver, foreslår jeg at du skriver et kort og forteller hva julegaven er og at den sitter fast i en båt som kommer så raskt den kan til mottakeren. Ønsker du å heve kjøpet er det også en mulighet. Da sender du meg en mail gryhammer@hotmail.com

Jeg setter meg nå ned og skriver på alle navn og adresser på konvolutter, slik at jeg kan dytte inn bøkene og sende dem fort som vinden når de kommer til meg.

Kategori: Kategori: Ukategorisert

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!