ÁHPPI REIN LEVER – ET BANEBRYTENDE KOSTTILSKUDD

Jeg har tørket og kapslet lever fra lam, rein og kylling de siste 4 åra hjemme hos meg selv. Nå kan jeg endelig spise og i tillegg tilby deg tørket lever fra rein, produsert under de mest beskyttede og flotte forhold i Kautokeino. Dette er virkelig en gledens dag for meg og min makker Ellen Cecilie Triumf som er utdannet matviter fra universitetet på Ås. Vi har jobbet med produktutviklingen i over to år og kan nå lansere et gjennomtestet, trygt og 100% naturlig kosttilskudd basert på lever fra unge rein som har levd sykdomsfrie liv på naturbeite under arktisk himmel.

Du finner oss på reinstyrke.no

Jeg har alltid hatt en dragning mot Finnmarksvidda, mot urfolk verden over og de siste åra har jeg vært forelsket i den nærende tradisjonsmaten vi spiste før inntoget av moderne industrialiserte matvarer som sukker, hvetemel og tørrmelk. Slik man spiste i samfunn som ikke var preget av maktsyke ledere og sterke klasseskiller (les:oppskriften på underernæring), men i samfunn hvor de levde sammen- i og med naturen og på naturens premisser. Uten de moderne livsstilssykdommene som også jeg har hatt. Det finnes ikke mange slike samfunn igjen i verden.

Samarbeidet med reinkjøttforsker og samisk matentusiast Ellen Cecilie Triumf har gjort det mulig for meg å leve mer i tråd med de verdiene urfolk tidligere verdsatte. Sammen har vi klart å skape dette unike produktet. Jeg er superstolt! Ikke minst så slipper dehydratoren min å fylles med lever, dure i uteboden og barna mine slipper å kapsle flere leverkapsler ved kjøkkenbordet. For produksjonen av Áhppi Rein Lever skjer under de beste forhold i fabrikklokalene våre i Kautokeino. Vi har store drømmer for bedriften vår, for at produktet skal vokse og nå ut til mange- og at vi fremover vil skape vekst og nye arbeidsplasser i den fine bygda i hjertet av Finnmark.

Du lurte kanskje på hvorfor du i allverden skal spise lever? Jeg har skrevet mye om det her på bloggen min, bare søk på lever i søkefeltet og du finner masse stoff.

I all sin enkelhet kan jeg si at lever er en uovertruffen god kilde til fullverdig protein, omega-3, jern, B12 og sink i tillegg til det fettløselige vitaminet A. Mer detaljert næringstabell finner du på siden vår

reinstyrke.no

Du finner informasjon om Rein Styrke, Áhppi Rein Lever og nettbutikken vår HER!

_DSC3126

Kategori: Kategori: Bevisst forbruker, Tarm

Takk for at du deler kunnskapen med dine venner!